2009-01-27

Islam stänger Malmös största diskoPolisen har uppmanat ägarna till Malmös största disko att inte släppa in invandrare från Rosengård och Landskrona. Ägarna till diskot går inte med på att hålla muslimerna utanför. Därför stänger de hellre diskot:"– Polisen och kommunen vill att vi ska begå olagligheter och det vill inte vi, säger Claes Schmidt.

Som exempel nämner han att nattklubben blivit tillsagd att sålla hårdare i kön.

– Men till oss kommer folk med olika religioner och olika identiteter och alla är lika välkomna om de uppför sig ordentligt.

Polisen har annan uppfattning

Slagthuset ska bland annat ha fått besked om att se upp med folk från framför allt Rosengård och Landskrona.""Jan Wäring vid polisens allmänna enhet.

Stämmer det att ni uppmanat Slagthuset att se upp med folk från speciellt Rosengård i Malmö och från Landskrona?

– Det är ju så, att kommer det mycket folk från olika nationaliteter så uppstår ju problem.

Man får, i vissa fall, inte titta på dem, man får inte ta i hand och så vidare, säger Jan Wäring."


Källa, Kvällsposten sidan 14 tisdag 27 januari 2008:Bloggen Muslimska Friskolan kan intyga att polisens bedömning är korrekt. Det står många invandrare på diskot som bevakar om någon tittar på deras tjej, som får dansa ensam för att hennes pojkvän enbart ska bevaka henne. Bloggen kan också berätta att det förekommit interna maktstrider bland ordningsvakterna. En kvinnlig ordningsvakt tjallade för några år sedan på vaktchefen så att han blev avskedad. Hon ville åt hans jobb. Hon blev därefter utsedd till ny vaktchef.Slagthusets stängning kommer inte att sörjas av någon. Sanningen är ju den att när ägarna inte lydde polisens uppmaning, så återstod många personer från Rosengård och Landskrona, som gjorde stämningen otrevlig. Av den anledningen har många flytt till diskon i Malmö som spelar schlagermusik. Där är det stor dominans av svenskar och skötsamma personer. Det verkar nämligen som om personer från Rosengård inte riktigt diggar schlagerlåtar, eftersom de inte sett melodifestivalen och hejat på Sverige sedan de var typ sådär fyra år som vi andra gjort.Tänk att en läsk med passionsfrukt och schlagerkväll i föräldrarnas soffa med Lasse Berghagen i rutan år 1974, gjort segregationen på Malmös diskogolv till en realitet år 2009.


Inga kommentarer: