2009-01-23

Israelhataren från Halal-tvFörst uttalade islamisten Cherin Awad sitt stöd för stening. I dagens Aftonbladet lägger hon ensidigt hela skulden på Israel för konflikten i Gaza:"Är din tv-karriär över?

– Ja. Jag är glad över att ha gjort Halal-tv. Jag är stolt över att ha varit med och visat en annan bild av muslimska kvinnor än som gråtande offer.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att Israel slutar med det vansinniga förtrycket av palestinier och börjar behandla dem som människor."Förresten, vem försörjde ifjor Cherin Awad?


"Familj: Man och en son på snart fyra år"
"Inkomst: 76 997 kronor (taxeringsåret 2008)"Citaten från källan Aftonbladet fredag 23 januari 2009:Javisst ja, en kvinna i slöja behöver inte arbeta och försörja sig. Hon ska undertryckas och mannen har enligt Koranen hela försörjningsansvaret. Hur jämställt är det?Kan vi nu i framtiden slippa se Cherin Awad i SVT, eller anlitas som mångfaldskonsult av public service av tre skäl:

1. Hon uttalade stöd för islamistisk shariastening enligt Koranen

2. Hon är politiskt partisk helt mot Israel

3. Hon är ingen jämställd muslim som hon påstådde utan försörjdes 2008 av sin makeLänk till internationell upprördhet över att Cherin Awad ska bli första svenska advokat i slöja:
Bloggposter om Cherin Awad som ledde Halal-tv:
http://muslimskafriskolan.blogspot.com/search?q=Cherin+Awad

Se vem som leder omröstningen av vem som är snyggast av de svenska tjejerna i Halal-tv:
http://www.misterpoll.com/polls/364936/results

Inga kommentarer: