2009-01-26

När invandrarpoliser inte hjälperI januari 2009 demonstrerade palestinier och andra muslimer i England mot kriget i Gaza. Men inte fredligt. I videon jagar de polisen som förödmjukat får retirera. Muslimerna ropar Allah akhbar efter dem och att poliserna är fega.


Alla förespråkare i Sveriges riksdag för att kvotera in fler invandrare och helst personer från muslimska länder till polishögskolan, tror ni det kommer att hjälpa?


Se videon som BBC inte vill visa och bedöm själva:Eller, om riksdagspolitiker kan bevisa att invandrarpoliser kan få förortsbor och kriminella invandrare att lyda, så kommer här ett djärvt förslag. Kvotera in poliser med invandrarbakgrund, så att de studerande på polishögskolan till 80 % har invandrarbakgrund. Om det hjälper mot att få bort kriminaliteten i Rosengård, Ronna, Bergsjön och Rinkeby, så kommer varenda väljare att stötta er till 100 %. Vanligt folk bryr sig inte om vilket ursprung poliser har. Så, sätt igång! Kvotera bort svenskar från polisutbildningen och gör invandrarförorterna till laglydiga paradis!

Inga kommentarer: