2009-01-09

Så avslöjas tidningars censurSom bekant censurerar tidningar bort alla islamkritiska bloggar från att twingla artiklar:För de som ännu ej sett hur man kan se vad tidningar censurerar hos bloggar följer här ett tips och några exempel:


1. Gå in på Twinglys förstasida:

2. Markera i sökfönstret i mitten på sidan.

3. Skriv in ordet link följt av ett kolon, link:

4. Klistra därefter direkt in hela webbadressen på den tidningsartikel som tillåter Twingly, men där du misstänker att politiskt inkorrekta bloggar censurerats bort.

5. Vips, så kommer en lista upp på samtliga bloggar som twinglat artikeln, även de som tidningen censurerat bort.Exempel 1 om Gaza i Sydsvenskan:

Jämför bloggarna som står twinglade vid tidningens egen artikel med Twinglys egen redovisning av vilka bloggar som twinglat artikeln:Följande bloggpost har Sydsvenskan censurerat bort:Exempel 2 visar hur Sydsvenskan länkar till sin egen censur om Rosengårdsskolan:

Artikeln:
"19 blogginlägg länkar till den här artikeln" påstår Sydsvenskan:


Men tryck på "visa alla"! "Visar de 5 mest länkade / senaste inläggen. Visa alla" så kommer du automatiskt till Twinglys egen redovisning av blogginläggen som inte är 19 utan 26 stycken:Exempel 3 om Bismilahi muslimska förskolor i Rinkeby och Tensta som Svenska Dagbladet skrev om:

"5 blogginlägg länkar till den här artikeln" påstår Svenska Dagbladet:

7 blogginlägg till samma artikel visar Twingly: Två av bloggposterna länkar två gånger. 2+5=7:

Svenska Dagbladet har i detta fall inte censurerat någon islamkritisk bloggpost alls om sin artikel.Exempel 4 när Helsingborgs Dagblad skriver om islam och inte tillåter någon att twingla:

Artikeln visar inte på någon bloggpost alls som twinglat:

Twingly visar 5 olika bloggposter som twinglat samma artikel:Exempel 5 där Helsingborgs Dagblad skriver om Palestina:

Helsingborgs Dagblad påstår "1 blogginlägg länkar till den här artikeln":

Twingly visar 2 blogginlägg till samma artikel:

Denna bloggpost har Helsingborgs Dagblad censurerat bort från att twingla artikeln:Exempel 6 om araber som visar att Dagens Nyheter lyckats manipulera så att ingen vet hur många blogginlägg som censurerats från Twingly:

Artikeln i DN där 18 blogginlägg redovisas:


"Bloggar på nätet som länkar till denna artikel.
Blogglänkar från

Twingly bloggsök
18 blogginlägg länkar till den här artikeln
1
2
3
4
5

DN Kultur, elit i en låtsasvärld
den 13 februari 2008 jorgenmodin.net

Middle East reading
den 8 december 2007 The Wonderful Adventures of SNIFF

مشکل غرب با اخلاق جنسی بعضی‌ها
den 2 december 2007 I don't know...چه می‌دانم...‏

Ytterst intressant artikel
den 1 december"

Artikeln:

Hos Twingly visas fel, så att inget blogginlägg redovisas alls. Då kan man heller inte se hur många som censurerats. Den smarta tidningen DN har gjort likadant för alla sina artiklar som twinglas:


Både Sydsvenskan, Dagens Nyheter och Helsingborgs Dagblad har alla idag 9/1 2009 nervöst läst denna bloggpost om dem. Det redovisas av MediaCreeper:

Inga kommentarer: