2010-11-21

Enbart muslimer på Faxeskolan i Söderhamn


Ikväll sänder TV 4 Kalla Fakta från den sönderislamiserade norrländska småstaden Söderhamn. Bloggen Muslimska Friskolan fick idag en intervju med en skolledare i Söderhamn. Hon berättar att den kommunala Faxeskolan endast har invandrarelever. I stort sett alla kommer från muslimska länder som Somalia och Afghanistan. Undantaget är en flicka från Burundi. Skolledaren berättar att de muslimska eleverna senare går vidare till kommunala Norrtullskolan, som är upptagningsområdet där muslimerna bor i Söderhamn.

Bloggen Muslimska Friskolan har besökt Söderhamn. Vissa stadsdelar vill inte svenskar bo i, som fyllts på med inflyttade muslimer. Här är brottsligheten högre och inbrott inte ovanliga, berättar en skolledare för bloggen.

Efter kvällens Kalla Fakta kommer inga svenskar att vilja flytta till Söderhamn. Finns det någon poäng att bosätta sig i en tråkig norrländsk håla, om den invaderas av muslimer och slutar likna Sverige?


"Faxeskolan

Välkommen till Faxeskolan som är en del av Norrtullskolan och tillhör Sydöstra skolområdet. På Faxeskolan undervisas asylelever och nyligen invandrade elever med uppehållstillstånd. Det finns även många elever av utländsk härkomst som redan är integrerade i de ordinarie klasserna på andra skolor i kommunen. På Faxeskolan går man framförallt för att lära sig svenska. Hur länge eleverna stannar i förberedelseklassen beror på förkunskaper, tidigare skolgång, ålder och mognad.

På skolan finns också en förskolegrupp för yngre asylsökande barn i åldrarna 4-6 år som kallas "Lilla asyl". Sånger, lekar, rim och ramsor är viktiga inslag för att lära de yngre barnen det svenska språket."

Källa:


"Söderhamns kommun ska riva ett helt bostadsområde.

Anledningen: Så att inte asylsökande kan bo där.

- Migrationsverket har missbrukat vår solidaritet, säger kommunledningen i Söderhamn till Kalla fakta."

Källa, Expressen söndag 21 november 2010:"Förlorat folkhem

Varför har Söderhamn blivit sverigedemokratiskt?

Hur blev den lilla Norrlandskommunen Söderhamn ett av Sverigedemokraternas starkaste fästen?"

Källa, TV 4 Kalla Fakta söndag 21 november 2010 klockan 19.20:

Bild från kvällens TV-program:Inga kommentarer: