2009-11-03

Islamic Centers dolda bokföring



Bloggen Muslimska Friskolan mottog idag ett mejl som publiceras nedan:



Hej!


Kan tyvärr inte avslöja vem jag är på grund av risk för min säkerhet. Läste om domen mot Bejzat Becirov och tycker att det är löjligt att det svenska rättsväsendet inte kan göra mer än så. Tydligen så kan man begå GROVT brott utan att straffas för det om man heter BECIROV i efternamn.


Läste i bloggen Muslimska Friskolan att den anställde som hade hand om Islamic Centers bokföring framställs som inkompetent att sköta sitt jobb. Det som INTE har kommit fram är att den anställdas bokföring alltid togs över av en annan bokföringskonsult som gjorde själva bokslutet samt ÄNDRINGAR i bokföringen på uppdrag av Becirov. Becirov har inte nämnt detta över huvudtaget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dom felaktigt bokade lönerna, hundratusentals kronor där det inte har funnits underlag på som helt plötsligt är bortbokade, alla dessa är bokade av den här bokföringskonsulten efter att han har övertagit den anställdas bokföring för att göra bokslutet. Så här har skett varje år innan bokslutet har lämnats vidare till revisorn. Man kan ju undra varför inte Becirov har nämnt detta????


Bokföringskonsulten som även har förhörts av polisen har uppgett att denne bara jobbade för Islamic Center fram till 2006, vilket INTE stämmer. Bevis finns för detta!!!! Det finns även bevis för att denne har gjort dessa ändringar samt andra.


Den före detta anställda mår jättedåligt av allt som har hänt och förtjänar inte att framstå som inkompetent, smutskastas och göras till syndabock.


Det är viktigt att just detta kommer fram:


Det är inte den anställdas inkompetens som har lett till att bokföringen inte har varit korrekt utan bokföringskonsultens intriger tillsammans med Becirov.

Inga kommentarer: