2010-03-03

Hungerprojektet kopplas till Spiritus Mundi och Rosengård Invest



I styrelsen för den korrupta islamistiska organisationen Spiritus Mundi återfinns Hungerprojektets VD Åsa Skogström Feldt:


Styrelsens sammansättning i Spiritus Mundi:

Ordförande:

Henrik Melius

Ledamöter:

Åsa Skogström Feldt
Thomas Holst
Falah Sabbar
Jan Hjärpe
Jeanette Ohlsson
Yasmine Arhan-Modéer


Källa:



Åsa Skogström Feldt vill inte svara på frågor om sin verksamhet där hon profiterar på givare:
I
I
I
Ingen har koll på hur mycket av pengarna som går till henne privat och hur mycket som går till hungrande barn. Ungefär lika djävligt som Bengt Westerberg beter sig i Röda Korset med sin skyhöga lön för ideellt arbete:




Nu har Hungerprojektets överklasskärring lyckats lura Malmö Citysamverkan att tjäna ännu mer pengar till henne som hon kan stoppa in i sin förmögenhet. Visst blir några barn i Afrika mätta. Men först ska Åsa Skogström Feldt ha sitt feta arvode att leva överklassliv för.


"Hungerprojektet uppmärksammar kvinnor i världen och I Malmö tillsammans med Malmö Citysamverkan den här veckan genom att auktionera ut kändisar fram till kvinnodagen 8 mars på Tradera. Lägg ett bud, det kan bli din livs investering, är deras slogan.


Populärast hittills av kändisarna är Ljubo Mrnjavac, VD för Rosengård Invest och ambassadör för Hungerprojektet samt känd från SVT:s Draknästet. Du köper en timmeslunch med Ljubo för att pitcha din affäridé och han ger dig några goda råd på vägen. Mötet ska ske i Malmö innan sista december i år."


Källa:


Läs mer:



Stiftelsen Hungerprojektet som saknar insyn och där inget telefonnummer finns till VD:n Åsa Skogström Feldt:

Telefonnumret på Hungerprojektets hemsida går till Solna:
I
I
Åsa Skogström Feldt vill inte stå i telefonkatalogen:
I
I
Åsa Skogström Feldt är skriven i Klagshamn söder om Malmö:
I
I
I DoLog AB är Hungerprojektets VD Åsa Skogström Feldt styrelseordförande och som styrelseledamot återfinns ingen mindre än Spiritus Mundis VD Susanne Brannebo:
I
I
I
Styrelsen består av följande ledamöter:
Henrik Melius – styrelseordförande, grundare Spiritus Mundi
Susanne Brannebo - vd Spiritus Mundi
I
I
I
Uppgifter för stiftelsen Hungerprojektet saknas nästan helt:
I
I
Och Spiritus Mundi samarbetar överraskande nog med Hungerprojektet. På sin hemsida ber Spiritus Mundi personer att kontakta Åsa Skogström Feldt på hennes e-post:
I
I

Inga kommentarer: