2010-10-13

Muslimsk friskolerektor islamist i Norge


Islamisten Hussein Aldaoudi på bilderna är muslimsk friskolerektor vid Alsalamskolan i Örebro. Han ska nu vara med när Nordnorge bygger moské i Tromsö och muslimsk friskola, med pengar från Saudiarabien.


"Drømmen om saudisk skole i Nordens Paris

12.10.10:

Lederen av moskeen Alnor i Trømsø, konvertitten Sandra Maryam Moe, bærer på en drøm: at hennes barn skal kunne innskrives på en privatskole i Tromsø, finansiert av saudiske midler. Akkurat samme skole som styrelederen til Alnor, svensken Hussein Aldaoudi, driver på den andre siden av norskegrensa. Dagens oppslag i Nordlys viser med all tydelighet hvilke ideologiske krefter vi står overfor, også helt nord i landet: wahabisme, direkte kopiert fra ørkenlandet Saudi-Arabia."

"I dag har Nordlys satt søkelyset på den svært ortodokse mannen Hussein Aldaoudi, som driver en muslimsk skole for barn i Sverige og som er styreleder for Tromsøs Alnor. Skolen er kritisert opp og ned i flere runder i Sverige for sitt pent sagt grumsete tanke- og verdisett.

Ett eksempel som vel sier alt er at skolens tidligere kvinnelige rektor, som sa opp etter et halvt år i rektorstolen, ikke fikk være til stede på åpeningen av skoleåret – fordi hun var kvinne. Musikk er også bannlyst. At skolen finansieres med saudiske midler er Aldaoudi helt åpen på. Men det er ingen problem, mener han. Samtidig vil han ikke svare på hva wahabisme er."

Källa, Rights.no tisdag 12 oktober 2010:
I
Läs mer hos Rights.no onsdag 13 oktober 2010, som kritiserar Nordlys för att fegt publicera de fortsatta artiklarna endast i pappersupplagan. Därför har Rights.no skrivit ut dagens artikel 13/10 från Nordlys på sin hemsida:

Läs artikeln i Nordlys tisdag 12 oktober 2010 om friskolerektorn Hussein Aldaoudi här:
I
I
I
Jihad i Malmö berättar mer om terrorkopplingarna:

Bakgrund om terrornätverket som Hussein Aldaoudi kopplas till i media:

Inga kommentarer: