2010-09-10

Balkanskt svartklubbsdisco öppet i natt och i morgon natt


Ta chansen att uppleva och dokumentera med mobilfoton alla de som illegalt deltar i helgens stora svartklubbsdisco! Alla malmöbor och bloggare som har vägarna förbi kan ta foton. Sänd bilderna till Skånepolisen!

Ikväll är det stor olaglig fest på socialdemokraternas svartklubbsgata igen. Adressen är Norra Grängesbergsgatan 16 i Turkiska Huset i Malmö. Det är socialdemokraternas favoriter, invandrare, som håller i den illegala spritfesten.

Klub Montenegro har idag en stor affisch utanpå entrédörren. Klockan 21 fredag 10 september och klockan 21 lördag 11 september 2010 fram till småtimmarna runt 03.00 håller svartklubben med disco öppet. Likadant har den haft öppet en helg i månaden sedan maj 2010 utan att någon satt stopp.

Stadsbyggnadskontoret har öppnat ett ärende om Klub Montenegro, som saknar bygglov för föreningsverksamhet. Det gör också Turkiska Huset som finns på samma adress dagtid.

Malmö stads tillståndsenhet för alkoholfrågor känner till att det åter ska vara svartklubb där i helgen. Det saknas helt tillstånd att servera och sälja alkohol. Trots det har Klub Montenegro flera spritbilder på sin facebboksida.

Skånepolisen känner till svartklubben sedan tidigare och dess disco ikväll.

Media känner till svartklubben sedan tidigare och dess disco ikväll.

Socialdemokratiska byggkommunalrådet Anders Rubins politiske sekreterare heter Jan Andersson. Han har idag meddelat stadsbyggnadskontoret om helgens svartklubbsdico.

Få se om vi i media läser om något polistillslag mot Klub Montenegro. Om inte, kan vi konstatera att det är fritt fram för invandrare att helt öppet bedriva svartklubb månad efter månad i Ilmar Reepalus mångkulturella paradis Malmö.

Facebook skriver Klub Montenegro att de som blir medlemmar får mejl om festerna.
I
Kan inte någon ringa eller mejla Anders Rubin om att han är välkommen att bevista discot, eftersom han berömmer Norra Grängesbergsgatan för dess innovativa föreningar?


Läs om bakgrunden här:


http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/02/socialdemokraternas-svartklubbsgata.html

Inga kommentarer: