2010-09-11

Spiritus Mundi utnyttjar John Lennon


Islamiseringstidningen Sydsvenskan, Malmö FF och Malmö stad är med när den korrumperade bidragsorganisationen utnyttjar John Lennons namn:


"konsert under vinjetten ”Imagine – ett tryggare Malmö” på Swedbank stadions Restaurang 1910 på Lennons födelsedag, lördag den 9 oktober."

Källa, Sydsvenskan sidan B10 lördag 11 september 2010


"Den 9 oktober samlas artister, ungdomar, barn och föräldrar från hela Malmö för att fira John Lennons 70-årsdag under hyllningsgalan Imagine på Swedbank Stadion, Restaurang 1910. Konserten är startskottet till Initiativet Ett Tryggare Malmö som genom bl.a. Knot Violence-utbildningar i alla Malmös skolor har som vision att göra Malmö till en av Europas tryggaste städer senast 2020

Icke-våldsutbildningar i Malmös skolor, unga trygghetsvärdar som ska patrullera dygnet runt för ökad trygghet ute i stadsdelarna och konstprojekt kopplade till C.F. Reuterswärds Non violence-revolver är några av de insatser som Initiativet Ett Tryggare Malmö innehåller."

"Spiritus Mundi är medarrangör och producent för hyllningsgalan."


Källa, 9 september 2010:"I Malmö har Knot Violence-utbildningar genomförts på bland annat Apelgårdsskolan i Rosengård och under hösten 2010 och våren 2011 fortsätter utbildningarna i flertalet skolor runt om i Malmö. Magnus Dahlberg är rektor på Apelgårdsskolan i Rosengård där Knot Violence har genomförts som pilot:

- Sedan vi började jobba med Knot Violence har antalet incidenter avtagit på skolan. Det har blivit lugnare och antalet bränder har minskat markant. Förhållningssättet, attityden och resultaten bland eleverna har påverkats till det bättre. Nu håller vi på med att bygga upp en drömskola med mindre våld, ökad trygghet, fler drömmar och högre måluppfyllelse, säger Magnus Dahlberg, rektor på Apelgårdsskolan i Rosengård.

Medarrangör och producent är Spiritus Mundi, en ideell organisation med bas i Malmö som utbildar unga kulturambassadörer och arbetar nationellt och internationellt med kulturdiplomati."


Källa, pressmeddelande från torsdag 9 september 2010. Under pressmeddelandet återfinns Sydsvenskans, Malmö FFs och Malmö stads logotyper:


Läs nyhetsrapporteringar om den muslimtäta Apelgårdsskolan som kryllar av våldsincidenter:


Inga kommentarer: