2010-09-01

Herslow kommenterar dagens JK-anmälan"Folkpartist vill ha uppmärksamhet - anmäler Skånepartiet

2010-09-01


En folkpartistisk politiker har anmält Skånepartiet för ärekränkning av Mona Sahlin och Ilmar Reepalu, det skriver Skånska dagbladet.

- Deras valutskick är hatpropaganda mot islam med grova personliga angrepp, säger folkpartisten till tidningen, som kandiderar till Lunds kommunfullmäktige.

Carl P Herslow säger i en kommentar att anmälan egentligen inte ens är värd att kommentera.

-Yttrandefrihet ska tydligen enligt anmälaren inte gälla vem som helst, även om det som skrivs är sant.

-Vi har dessutom vid upprepade tillfällen, och även i valutskicket, nämnt att vi inte angriper människor, endast läran ISLAM, det är ännu så länge inte straffbart.

Mona Sahlin har som första svenska kvinnliga politiker iklätt sig en islamisk slöja under ett besök i Stockholms moské för några år sedan. Hon har också gjort sig känd genom att i SVTs agenda sagt att Sverige bör anstränga sig för att ”få fram fler moskéer”.

Ilmar Reepalu har under många år drivit på islamiseringen och förstörelsen av Malmö. Under hans tid vid makten har skattekraften sjunkit mycket kraftigt och utan mellankommunala bidragspengar hade Malmö inte klarat sig ekonomiskt, dessutom är bostadsbristen alarmerande, båda en konsekvens av socialdemokraternas invandringspolitik. I Malmö projekteras just nu flera nya moskéer, och andelen islamtroende ökar varje år. Menar anmälaren verkligen allvar med att det skulle utgöra förtal att påpeka vad som ovedersägligen är sant?


Mona Sahlin tillsammans med Mahmoud Aldebe":


Källa, Skånepartiets hemsida onsdag 1 september 2010:


Läs om polisanmälningarna idag 1/9 2010:


Inga kommentarer: