2010-09-01

Vänsterfolk stormade Skånepartiets islamdemonstration


Vänsterfolk stormade i eftermiddags onsdag 1 september 2010 Skånepartiets demonstration. Klockan 16.00 höll Skånepartiet sin demonstration mot islam på Stortorget i Malmö. Med visselpipor och skrän störde de Skånepartiets partiledare Carl P Herslows och Harry Franzéns tal. Flera gånger stormade vänsterpartisterna platsen vid statyn där skånepartisterna höll tal. Vänsterfolket försökte ta Herslows megafon och förstöra ljudet i högtalaren.

Vänsterfolket svor och skanderade även:

" - Inga rasister på våra gator."

Det uppstod fullständigt tumult utan att polisen kunde skydda demonstrationen som hade tillstånd. Skånepartiet undrade var polisen var. Ingen synlig polis var på plats. Motdemonstranterna försökte ta mikrofonen. Vänsterfolket lyckades 16.23 stoppa den lagliga demonstrationen med olagliga metoder.

Demonstrationen direktsändes i Malmö närradio 90,2 Megahertz. Den kan höras i efterhand på Skånepartiets hemsida:


"Just nu: Våldvänstern visar sitt rätta ansikte på Stortorget:

Bengt Rydberg Vi har nu den antidemokratiska fascistvänstern framför oss, de står och skriker och förstör eftersom de inte klarar av debatten.

Carl P Herslow - Det är en stor skam att islamiseringen får fortsätta, utan att någon annan tar upp eller debatterar det

2010-09-01

Skånepartiet håller torgmöte på Stortorget i Malmö. Skånepartiet Malmös närradio sänder direkt från mötet, som började kl 16.00."

Lyssna direkt

http://www.skanepartiet.org/index2.htm"Antidemokrater förstörde torgmöte,
hör hela inspelningen

2010-09-01

Idag höll Skånepartiet en manifestation i Malmö mot islamiseringen och förstörelsen av samhället. Carl P Herslow gick direkt till hårt angrepp mot det politiska etablissemanget:

- Det är en stor skam att islamiseringen får fortsätta, utan att någon annan tar upp eller debatterar det - ISLAM innebär slutet för demokratin och jämställdheten

Under tiden anlände en grupp vänsteraktivister till platsen, beväpnade med slagorden

"Inga rasister på våra gator".

När Herslow så försvarade demokratin hade gruppen hört tillräckligt och började gallskrika, blåsa i visselpipor och slutligen antasta mötestalarna. Tumult utbröt och när ligisterna tog till våld tvingades mötet avslutas. Inte en enda polis fanns där för att skydda skånepartisterna, som hade demonstrationstillstånd. Av det lilla som kunde uttydas av inspelningen hördes bland annat Bengt Rydberg:

-Vi har nu den antidemokratiska fascistvänstern framför oss, de står och skriker och förstör eftersom de inte klarar av att ta debatten

Skånepartiet Malmös närradio sände direkt från torgmötet. Delar av ljudinspelningen finner du här, manifestationen i sin helhet kommer sannolikt återutsändas under morgondagen i närradion. "


Källa, Skånepartiets uppdaterade hemsida onsdag 1 september 2010:
http://www.skanepartiet.org/index2.htm

Inga kommentarer: