2012-04-04

Islamic Centers representant försvarar antisemitism


"KD-politikern och persern Ardavan Khoshnood berättar om mer antisemitism i Malmös kommunstyrelse. Han länkar även till Svenska Kyrkans sida, där man får veta att den nämnde socialdemokraten representerar Islamic Center."

Källa, bloggen Alpskugga onsdag 4 april 2012:
http://alpskugga.blogspot.se/2012/04/osammanhangande-lankar.html


"Anti-semitismen har inga gränser: ännu en socialdemokratisk politiker följer i Ilmars spår

Socialdemokraterna i Malmö har gjort det igen. Denna gång är det ingen annan än ledamot av kommunstyrelsen Adrian Kaba. I ett inlägg på sin facebook anklager han inte bara den judiska församlingen i Malmö, helt felaktigt, på att ha bjudit in SD, men han tillåter också andra uttrycka sig på ett icke alldeles korrekt sätt. Titta noggrant på hans facebook-inlägg och de kommentarer som finns. Titta hur man talar om “judiska sionister” och hur judarna “ej lärt sig av historien”. Jag mår illa av hur skadeglad de låter. Vad menar egentligen Adrian Kaba? Precis Vad är det som judiska församlingen ska lära sig av historien? Hotar Kaba med en ny förintelse? Det är ett måste för honom att förklara vad han precis menar med detta, och varför han sprider lögner om judar i Malmö?Det är kanske ej så överraskande vad gäller Adrian Kaba med tanke på att han stödjer islamistiska terrorist organisationer, och då menar jag den iranska islamist sekten, Mojahedin. Det som gör det hela intressant är att Adrian Kaba representerar Islamic center:

http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=659843

Frågan är om antisemitism har blivit norm i Socialdemokraterna i Malmö eftersom det är fler än Reepalu som nu kommer med antisemitiska uttalanden"


Källa, Ardavan Khoshnoods blogg tisdag 3 april 2012:
http://www.ardavan.se/blogg/?p=895

Ardavan Khoshnood har tagit följande skärmdumpningar från Islamic Centers Adrian KabaFacebook:
http://www.ardavan.se/blogg/wp-content/uploads/2012/04/adrian.png


"Prosten Maj-Lis Ekdahl från Malmö samtalar med Adrian Kaba från Islamic Center."

Bild:
http://www.svenskakyrkan.se/Webbplats/System/Bilder/dd129c54-59eb-4378-b34f-df53082b3a50~__H.jpg

Länk:
http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=659843

Inga kommentarer: