2012-08-16

Ny gratisfest för muslimska somalier på Seved


Idag torsdag kväll 16 augusti 2012 anordnades en gratisfest i Sveriges mest kriminella stadsdel. Det gäller Seved i Malmö. Enbart invandrarbarn deltog med en klar majoritet av muslimska somalier. Detta betalar Malmö stad en enda dag innan Sveriges största gratisfest Malmöfestivalen startar fredag 17 augusti 2012 på gångavstånd från Seved.

Kommunen som styrs av socialdemokraterna kastar ut pengar på halalkorvgrillning till skolbarn som struntar i läxorna och som har föräldrar som inte arbetar för att de hellre lever på bidrag. Festens syfte är att Ilmar Reepalu ska bli återvald och Malmö ska islamiseras.

Det byggdes en anläggning på torget med breakdance där somalierna tävlade mot varandra. Bredvid stod några och rappade i mikrofoner i en dittransporterad ljudanläggning. En bit bort på Sevedsplan fick de halalkorv anpassad till sin muslimska tro.

Bloggen Muslimska Friskolan var på plats vid Sevedsplan i kväll. Kan någon förklara varför dessa ligister behöver en gratisfest dagen innan Malmöfestivalen startar och pågår en hel vecka?

På gatan bredvid stod deras storebrödrar och sålde knark helt öppet. På dessa biter inte Reepalus gratisfester. De fortsätter langa knark och skrämma bort hederligt folk samt journalister som SVT Uppdrag Gransknings Janne Josefsson.

Så sent som 1 juli 2012 anordnade socialdemokraternas studieförbund ABF en stor fest för somaliernaSeved för att fira dessa muslimers nationaldag. Återigen betald med pengar som härrör från skattemedel:
http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2012/07/abf-firade-somaliska-nationaldagen-pa.html

En månad innan dess, lördag 9 juni 2012 hölls en skattefinansierad fest till på Sevedsplan:
http://malmo.se/Kommun--politik/Om-oss/Stadsdelar/Sodra-innerstaden/Seved-/arkiv-seved/6-6-2012-Dags-for-Sofielundsfestivalen-2012.html

Det blir en fest i månaden, juni, juli och augusti 2012. Man ställer sig frågan:

- Är Seved ett U-land bestående av vanmäktiga utsvultna själar som måste bombas med gratis mat och nöjen för att överleva?

Redogör öppet för vad kalasen kostar skattebetalarna!

Inga kommentarer: