2012-11-15

Avpixlats finansiär Kent Ekeroth bör avsättasSverigedemokraten Kent Ekeroth är den som genom sitt konto möjliggör kassainflödet till Sveriges största politiska blogg Avpixlat. Emellertid stjäl Avpixlat andra islamkritiska bloggares texter och hejas i detta fram genom Kent Ekeroth som vill medverka till monopol för Avpixlat. Endast för att Avpixlat ska generera personvalsröster åt honom och Avpixlats grundare ska kunna leva på att vara lydhund åt Ekeroth. En mycket skadlig symbios som ses igenom av allt fler. Det är rent förräderi mot SD:s väljare att driva bloggpolitik som verkar monopoliserande.

Idag torsdag 15 november 2012 avslöjades även att Sverigedemokraterna som har Ekeroth som sin kandidat till justitieminister beväpnar sig med järnrör i Stockholms innerstad och knuffar en kvinna. Ingen vettig människa kan väl se Ekeroth som en justitieministerkandidat. Inte heller eftersom han fungerar ögontjänare inför polisen. Han är totalt olämplig och bör avsättas! Det är ett hån mot SD:s väljare att Ekeroth är kvar som partiets rättspolitiske talesperson.

Bloggen Muslimska Friskolan har flera gånger uppmanat Kent Ekeroth att från sin blogg sluta länka till bloggen Muslimska Friskolan. Eftersom bloggen Muslimska Friskolan inte vill förknippas med Kent Ekeroth eller att han drar nytta av de bloggposter som skrivs på Muslimska Friskolan. Detta har Ekeroth oartigt vägrat. Kravet upprepas därför idag, efter de allvarliga avslöjanden som gjorts av tidningen Expressen. Ekeroth som justitieminister med järnrör i handen är ett skämt. Ekeroth som justitieminister som knuffar en svagare kvinna är en fegis. Ekeroth som justitieminister som ögontjänar polisen är politisk omöjlighet. Dessa bilder skulle etsa sig fast hos väljarna. Och endast en dum polis vill ha en justitieminister med järnrör. Polisförbundet bör genast göra en anonym webbenkät med frågan om hur många som kan tänka sig Kent Ekeroth som justitieminister efter dagens videoavslöjanden.

Bloggen Muslimska Friskolan vill definitivt ha bort den olämplige Kent Ekeroth från riksdagen. Inte minst efter hur Kent Ekeroth bevisligen ljuger om Avpixlat som haft den korkade idén att satsa på den hopplöse kandidaten Kent Ekeroth. Avpixlat har under en tid haft ansvar för Motvärnet.nu som samlade islamkritiska bloggar. Den sidan stängdes sedan till nackdel för SD. Det har Ekeroth inget emot utan försvarar Avpixlat som förstörde det islamkritiska nätverket. Genom att ställa upp med konto åt Avpixlat som saboterat Motvärnet.nu missgynnar Ekeroth islamkritik och därmed SD:s egna väljare. Ekeroth förräder på så vis sitt eget parti:

http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2012/07/broderna-ekeroth-i-sd-i-brak-om-avpixlat.html

http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2012/06/oppet-brev-til-kent-ekeroth-och.html

http://snaphanen.dk/2012/07/14/avpixlads-blogmonopolisering/


Läs i nyhetsrapporteringen  hur Ekeroth klamrar sig fast och därmed förstör för sitt partis väljare:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/min-storsta-miss-var-att-jag-inte-lamnade_7673554.svd

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/jag-var-radd-for-grovt-kriminella-personer_7673180.svd

http://www.dn.se/nyheter/politik/akessons-fortroende-for-ekeroth-ar-valdigt-valdigt-lagt

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1130644--fattar-inga-beslut-i-affekt-

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=5348102

http://www.dagen.se/opinion/ledare/sd-skandal-med-konsekvenser/

Inga kommentarer: