2009-07-04

Hells Angels manifest mot muslimska ungdomar



"Det var tidigare i veckan som danska Hells Angels släppte Sjakalens Manifest 2009 på sin webbsida. I manifestet går de till starkt angrepp mot araber, och i synnerhet muslimer. HA säger nu att manifestet har fått stor uppbackning.

– Vi har fått många förfrågningar och stort stöd, säger danska Hells Angels-presidenten Jørn Jønke Nielsen och antyder att gänget har folket med sig."

"– Det är först och främst en förklaring till våra egna, och befolkningen, om vad som pågår, säger Jørn Jønke till Politiken.dk."


Källa, Nyheter24 lördag 4 juli 2009:






Inslag, som Hells Angels medtagit i Sjakalens Manifest 2009, om beväpnade invandrarungdomar:



Läs i Politiken 3 juli 2009 om varför Hells Angels ogillar araber och muslimer som uttrycker sin avsky mot danskar:

"Hells Angels kontroversielle 'Sjakal Manifest' bliver begejstret modtaget på HA hjemmeside og andre debatfora. Ifølge HA opfattelse trives sjakal-mentaliteten primært blandt mennesker af arabisk herkomst og muslimsk overbevisning."

Källa:



Hells Angels kallar araber och muslimer sjakaler och förklarar varför i sitt manifest. Hells Angels menar där att när araber och muslimer är ensamma är de ynkliga. Men så fort muslimska, arabiska ungdomar kommer i grupp som sjakaler, så får de mod att utföra fega rån på gamla och försvarslösa danska ungdomar som går ensamma:


Inga kommentarer: