2012-02-24

Malmöpolisen bjöd kriminella ungdomar på halalkorvIgår torsdag 23 februari 2012 åkte Malmöpolisen ut till Sevedsplan och bjöd dess kriminella invånare på halalkorv för skattebetalarnas pengar. Polishuset i Toftanäs avslöjar på fredagen för bloggen Muslimska Friskolan att korven kokades på Toftanäs av utrustningssektionen. Kycklingkorv anpassad till muslimer serverades. Det var halalslaktad korv till boende i Seved och muslimska poliser, säger polisen. De svenska poliserna fick griskorv. Polishuset i Toftanäs har alltid mat som är halal inköpt eftersom många poliser på Toftanäs är muslimer. Hela polishuset på Toftanäs såg att det koktes massor av korv i torsdags som fraktades iväg en stund senare.

Polishuset berättar att många muslimska poliser fanns på plats när Sverigedemokraterna i fjor 2011 höll sin demonstration i Malmö. Då serverades dessa också halalkorv. Toftanäs polishus säger att det är ett faktum att polisen i Malmö idag har en multikulturell poliskår.

Polishuset avslöjar att de ännu inte fått någon hindu i sin kår. Om de får det tänker de anpassa maten så att inget oxkött förekommer i deras mat för att kon är helig.


Ledarartikel i DN kommenterar så här:

"Nu kan man i och för sig tycka att det är dramatiskt att komma dragande med korv till ett område med många muslimer, men polisen uppger att den vid sidan av de grisköttsstoppade korvarna också hade med sig halal- alternativ. Men det är något annat som haltar. Arrangemanget är uttryck för hur polisen svalt huliganernas verklighetsbild med hull och hår."

Källa, ledare i Dagens Nyheter lördag 25 februari 2012:
Men Sydsvenskan skriver så här och utelämnar att korven är halal när de framhäver att Malmös polismästare Ulf Sempert var där:

"Malmö. Ett 40-tal poliser samlades på Sevedsplan på torsdagskvällen för att bjuda kollegor och förbipasserande boende på korv med bröd och kaffe."

Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan fredag 24 februari 2012 med inköpta bilder: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1610533/Polisen-bjod-pa-korv.html


Sydsvenskans artikel är ett plagiat från PPPress utförligare bildreportage torsdag 23 februari 2012:

"En av polishundarna som deltog i arrangemanget blev märkbart inställsam mot husse efter att den fått smaka på korvarna.""På Sevedsplan var det personal- och folkfest, med två stora kastruller korv, en för vanliga korvar och en med halal-variant.

- Det var populärt, både bland mina kolleger och de boende, säger Stefan Sintéus."

Källa, Metro Skåne sidan 21 fredag 24 februari 2012.


Sweden Confidential skriver så här om spektaklet fredag 24 februari 2012:


Nationell.nu skrev en artikel:
http://www.nationell.nu/2012/02/24/malmo-polis-har-hittat-losningen-pa-mangkulturen-bjuder-pa-korv/Läs mer om polishuset på Toftanäs som regelbundet använder djurplågeriframtagen halalkorv:

Inga kommentarer: