2012-07-30

Fröken Sverige anklagas för koppling till Politiskt Inkorrekt och Avpixlat


Idag uttrycker signaturen Ivan LendlFlashback sin misstanke om koppling mellan bloggaren Fröken Sverige som skriver bloggen I mitt Sverige, och bloggen Politiskt Inkorrekt som idag heter Avpixlat. Signaturen Ivan Lendl har varit medlem på Flashback sedan år 2004 där han publicerat nästan 9000 inlägg, så han verkar ha följt turerna från starten. Så här skriver den för bloggen Muslimska Friskolan helt okände skribenten Ivan Lendl:

"Vissa saker vet vi, vissa saker förstår vi, några saker får vi gissa oss till. Vi vet att Kent Ekeroth är involverad i sajten. Ekeroth är samtidigt djupt insyltad i den europeiska counter-jihadismen. Vi förstår via vilka sajter och klipp Avpixlat länkar och vilka ämnen man skriver om att man ideologiskt tillhör counterjihadismen. Vi kan gissa oss till att Ekeroth bara är toppen på isberget av CJ-folk bakom sajten. En bloggerska som kallar sig "Fröken Sverige" slutade i princip skriva på sin egna blogg samtidigt som PI startade. Hon hade samma lillgamla judeohysteriska ton som många av artiklarna på Avpixlat har. Hon har deltagit på CJ-möten. Ted Ekeroth är SD:s IT-snubbe. Skulle förvåna om han inte är involverad i Avpixlat. Han är insyltad i CJ."

Källa, Flashback måndag 30 juli 2012:
https://www.flashback.org/sp38558007


Sverigedemokraternas riksdagsman Kenth Ekeroth har tidigare berättat öppet för media att delvis samma personer ligger bakom Politiskt Inkorrekt som Avpixlat:

"Som Nyheter24 rapporterade om på måndagen är Sverigedemokraternas Kent Ekeroth inblandad i "nya Politiskt Inkorrekt" - Avpixlat. SD-toppen har på eget initiativ hjälpt sajten med ett bankgirokonto och även registrerat en .SE-adress.

– Jag har registrerat Avpixlat.se så att ingen kan sno den adressen, sa Kent Ekeroth, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, till Nyheter24 och fortsatte:

– Jag känner skribenter från PI som har gått över till Avpixlat och erbjöd mig att hjälpa dem att fortsätta vara anonyma."

Källa, Nyheter 24 den 25:e oktober 2011:
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/622989-ekeroth-avpixlat-inte-mitt-projekt


Som av en slump har både bloggen I mitt Sverige samt senare Politiskt Inkorrekt drivit personvalskampanj för just Kent Ekeroth. Inför valen satte de två bloggarna Kent Ekeroths bild högst upp på sina sidor samt uppmanade sina läsare att personkryssa just Kent Ekeroth. Både bloggen Fröken Sverige och Politiskt Inkorrekt samt Avpixlat har haft liknande inbetalningssystem för de som ville stödja deras bloggar ekonomiskt. Dessa har visats genom vädjan till läsarna att betala via hemsidornas instruktioner.

Inga kommentarer: