2008-11-06

Halal-tv-tjejerna vågar inte delta i Debatt"Trots den stora uppmärksamheten innan sändning lockade premiäravsnittet inte ens 300 000 tittare. Serien fick ett ljummet mottagande av tv-kritikerna. Tittarna har reagerat starkt på Halal-tv och den är det mest anmälda tv-programmet till Granskningsnämnden den här veckan.


Ikväll ska SVT:s debattprogram Debatt diskutera seder, bruk och religion med utgångspunkt i grälet mellan programledarna och Hamilton.


Carl Hamilton kommer att vara med i kvällens program men Cherin Awad, Khadiga El khabiry och Dalia Azzam Kassem som leder Halal-tv ställer inte upp.

– Ja, de har tyvärr avböjt att medverka. Jag tycker att det är märkligt att de startar debatten men inte vill fortsätta delta i den, säger Lena Laurén projektledare för Debatt.

– Det är också konstigt att SVT:s profiler inte vill vara med i SVT.


Joakim Sandberg, ansvarig utgivare för Halal-tv, har erbjudit sig att vara med i kvällens program. Men det har Debattredaktionen tackat nej till.


Fotnot: Efter att artikeln publicerats har Debattredaktionen ändrat sig och Joakim Sandberg kommer att delta i kvällens debatt."


Källa, Resumé torsdag 6 november 2008:


Idag 6/11 2008 har både regeringskansliet och Försvarets Materielverk besökt bloggen efter att ha sökt på en kombination av orden Cherid Awad och stening.
I
I
I
Nyheten om Halal-tv ute i hela Europa 5 november 2008:
I
I
I
http://muslimahmediawatch.org/2008/11/06/halal-tv/

Flashback träder nu vittnen fram som berättar nya avslöjanden om programledarna i Halal-tv:Nyheter om Halal-tv idag 6/11 2008:

I
http://www.hemmetsjournal.se/blogg/blogg/Blogginlagg/?blog=73&entryid=586
Bloggposter om Cherin Awad som leder Halal-tv:
http://muslimskafriskolan.blogspot.com/search?q=Cherin+Awad

Se vem som leder omröstningen av vem som är snyggast av de svenska tjejerna i Halal-tv:
http://www.misterpoll.com/polls/364936/results


Inga kommentarer: