2013-02-08

Dokumentär om svenskhatande blatteklass


Igår sände SVT 2  en dokumentär där sjuklövern med sin massinvandringspolitik utrotat alla svenska barn från klassen. Så här ska skolor i Sverige förstöras en efter en, så att läraryrket blir olidligt. Det råder total oordning i klassen med många muslimska elever. En elev skändar Sverige på nationaldagen och andra hånar svensk nationalitet. I stället lyfts islams pilgrimsvandring till Mecka och vidskepelsen med stening av Kaba beundrande upp. Lärarinnan har förstört sin röst genom att skrika på eleverna. Nu kan du se den i SVT Play:

"Dokumentärfilm - Hej svensk

Sändes: - Tillgänglig till: lör 9 mar - Längd: 58 min

Den enda "svennen" som barnen i klass 2A känner är läraren, Maja Lundberg. Filmaren Ryszard Solarz följde Maja och barnen under ett år på Kvarnbackaskolan utanför Stockholm."
 
Källa, SVT Play fredag 8 februari 2013:   
 
 
Islamiseringstidningen Helsingborgs Dagblad prisar utrotningen av svenska elever från skolans värld så här:
 
”Hej svensk” på SVT2 är en söt och enkel skildring av läraren Maja Lundberg som undervisar på invandrartäta Kvarnbackaskolan utanför Stockholm."
 
Källa, Helsingborgs Dagblad fredag 8 februari 2013:
 
 
"Men med filmen följer också en fråga: ska svenska barn, med föräldrar från annat land, inte känna en enda svenne – förutom lärarinnan? Är detta resultatet av att alla invandrare har rätt att bosätta sig var de vill? Kommer barnen att klara sig lika bra som andra barn med svenne-vänner som därigenom får en bredare inblick i ”våra” svenska vanor och kontaktnät?"
 
Källa, Attefalls blogg torsdag 7 februari 2013:
 
 
 

Inga kommentarer: