2013-02-13

SSU polisanmäler Dan Park ?

Kan det vara SSU som ligger bakom förundersökningen som inletts mot gatukonstnären?
Det står inte i Dan Parks bloggpost vem som polisanmält, eftersom han inte varit på polisförhör än. Men eftersom någon från Stockholm anmält honom, så lär polisanmälan komma antingen från SSU:s förbundssekreterare Ellinor Eriksson själv eller partiet socialdemokraterna alternativt ungdomsförbundet SSU. Förundersökning är inledd och gatukonstnären kallad till polisförhör.
Anmälan gäller Malmös berömde gatukonstnär Dan Parks inlaga i diskussionen om Sverigedemokraterna i Ängelholm, samt diskussionen om SSU som måltavla för Anders Behring Breivik och lär gälla den här bilden på Ellinor Eriksson:

http://1.bp.blogspot.com/-aMvmbJwnIbg/URuvT_foU0I/AAAAAAAALVo/Zto5jabpOz8/s320/S5030035.jpg

http://www.svt.se/nyheter/sverige/oroligt-inom-ssu-efter-sd-politikers-utallande


"2013-02-13 
Var på polisstationen för att förhöras men ingen dök upp så det ringde senare och ny tid blev den 27:e. Passade på att fråga vad anmälan från Stockholm gällde och det var tydligen Ellenior Eriksson affischen man i Juni satte upp i Ängelholm. Är ju bra många pilkast från Stockholm till Ängelholm.
 
Ja SSU kastade ju pil på en Jimmie Åkesson bild i somras och PK-media brydde sig inte, men när SD:aren Patrik Ohlsson i Ängelholm reagerar på SSU:s hatretorik så går PK-maffian igång på alla cylindrar och anklagar honom för mordhot och Breiviklover.
 
Ja och så blev det några affischer som man satte i Ängelholm som någon tydligen har polisanmält.
Källa, Dan Parks blogg Lidlday onsdag 13 februari 2013:
http://lidlday.blogspot.se/2013/02/var-pa-polisstationen-for-att-forhoras.html


Presentation av Ellinor Eriksson, förbundssekreterare i SSU:
http://www.ssu.se/forbundsstyrelsen/ellinor-eriksson


Efter att bloggen Muslimska Friskolan skrev bloggposten 13/2 har bloggen Avpixlat hakat på och tagit med nyheten om Dan Park på sin Newsdesk 14/2:
http://avpixlat.info/newsdesk/dan-park-polisanmald-for-skamta-med-ssu-pa-ssusatt


Bloggen Muslimska Friskolan har även tipsat flera media om förundersökningen mellan Dan Park och SSU:s förbundssekreterare Ellinor Eriksson, men än har inget skrivits.

Inga kommentarer: