2013-02-26

Becirov ljög för Lars Vilks om inbjudan till Islamic Center


"Omstridde konstnären Lars Vilks är beredd att komma till moskén i Malmö och prata om sin konst.

Det skriver han på sin blogg.

Men någon formell inbjudan har han inte fått. Och han lär inte heller få en.

På måndagen dök det upp uppgifter om att vd:n på Islamic Center, Bejzat Becirov, vill bjuda in Lars Vilks till moskén i Rosengård. Men när SkD frågar Bejzat Becirov så är inte tanken att skicka någon formell inbjudan till Vilks.
 
Däremot säger Bejzat Becirov sig vara beredd att lyssna på Vilks - redan i kväll till och med - och ge honom möjlighet att förklara sig och kanske till och med ångra teckningar där profeten Muhammed finns med."
 
Källa, Skånska Dagbladet tisdag 26 februari 2013:
 

Det var bloggen Muslimska Friskolan som uppmanade Skånska Dagbladet att ställa frågan till Becirov, för att utröna om han stod vid sitt ord. Vilket han alltså inte gjorde. Eller så har det bidragsfinansierade Dialogforum övertalat Becirov att ändra sig. Hur som helst är Becirov i detta fall bevisligen en lögnare. Därför bör han uteslutas ur Dialogforum, eller avslöja vem som övertalat honom att dra tillbaka inbjudan. Dialogforum gör ingen nytta utan kostar bara skattepengar.

 
Jämför med hur lögnhalsen Becirov igår måndag 25 februari 2013 klart utlovade i TV att ta emot Vilks i moskén:
http://www.tv4play.se/program/nyheterna-malm%C3%B6?video_id=2286178


"Han tycks vara lite mormors kråka, den gode direktör Bejzat BecirovIslamic center. Än slant han dit och än slant han dit. Nu har han tagit tillbaka sin inbjudan. Tydligen var den framsagd i försåtlig självgodhet: Vilks komme till moskén för att visa sin ånger över att ha ifrågasatt en religiös och politisk auktoritet. Antagligen blir det officiella påbudet att vi bör visa förståelse för denna gren av mångkulturen där man talar med kluven tunga."

Källa, Lars Vilks blogg tisdag 26 februari 2013:
http://www.vilks.net/2013/02/26/1642-du-skall-tala-med-kluven-tunga/


Islamiseringstidningen Sydsvenskan säger i kväll 26/2 till bloggen Muslimska Friskolan, att de inte är intresserade av att Becirov ändrat sig. Likaså tänker TT inte heller göra någon artikel om Becirovs lögn. Så nu sluter media upp för att skydda muslimen Becirov från negativ exponering.


Låt gärna muslimerna fortsätta tro att moskén bjuder in Vilks, så väcker det upprörda känslor:
http://www.muslimnews.co.uk/news/news.php?article=25079


Hoppas verkligen att utställningen på galleriet i sommar blir ett inferno som direktsänds av SVT och visar på muselmanernas intolerans. Bara så kan fler rösta för minskad invandring av låtsasflyktingar från Mellanöstern som inte respekterar svensk lag.


Läs om bakgrunden här:
http://muslimskafriskolan.blogspot.se/2013/02/islamic-center-bjuder-in-lars-vilks.html


 

Inga kommentarer: