2008-04-30

Misshandel på Rosengårdsskolan


En kvinna har dömts för misshandel på Rosengårdsskolan. Sydsvenskan skriver ut att det skett på Rosengårdsskolan. Skånska Dagbladet vågar av någon anledning inte berätta att det skett på Rosengårdsskolan, utan skriver bara en skola på Rosengård. Varför inte berätta sanningen? Läs om hur illa de otrevliga eleverna på Rosengårdsskolan betett sig. Man ställer sig frågan vid hur låg ålder som skolbarn på Rosengård lär sig kasta föremål på människor?


"En 55-årig kvinna dömdes i dag vid Malmö tingsrätt att betala 2 500 kronor i böter efter att ha misshandlat en åttaårig flicka på Rosengårdsskolan i Malmö."

"55-åringen, som nekar till misshandeln, säger att hon tidigare blivit trakasserad av elever på skolan när hon har passerat området. Bland annat ska de några av dem har kastat tomburkar på henne, trots att hon bett dem sluta."


Källa, Sydsvenskan tisdag 29 april 2009:



"Slog örfilar Kvinnan ska sedan ha slagit till barnen med handen. Det rörde sig om örfilar. Och enligt vittnen träffades två barn av slagen. En lärare ingrep sedan. Den anställde på skolan hade hört rykten om att barnen brukade retas med kvinnan.

Det blev stor uppståndelse på skolan och polis tillkallades. Enligt polisen var det många på skolan som lämnade samstämmiga uppgifter om det som hänt."


Källa, Skånska Dagbladet tisdag 29 april 2008:


Inga kommentarer: