2013-01-23

Skånska Dagbladet startar ny TV-kanal

 

I höst 2013 startar dagstidningen Skånska Dagbladet en helt egen TV-kanal som kan ses av skånska TV-tittare. Det är en annons på sidan B18 i Skånska Dagbladet onsdag 23 januari 2013 som avslöjar nyheten. Där söker TV-kanalen 8 videoreportrar samt säljare och ansvarig för verksamheten. 6 videoreportrar stationeras i Malmö och 2 stationeras i Hässleholm.

Bloggen Muslimska Friskolan kontaktade idag konkurrenttidningen Sydsvenskan och undrade varför de som största tidning i Malmö och Skåne blir efter lillebror Skånskan i steget mot egen TV-kanal. Sydsvenskan svarade att Skånskans idé är bra. Sydsvenskan kände inte till Skånskans planer. Men Sydsvenskan berättade att Helsingborgs Dagblad redan har en egen TV-kanal för sina tittare i nordvästra Skåne. Den kan inte ses i Malmö.

I Skånskans TV-kanal ska reportage varvas med nyheter. Vi kan hoppas att detta ytterligare bryter oligopolet där SVT och TV4 egentligen kör samma nyheter. SVT och TV4 censurerar bort den mesta islamavslöjande journalistiken för TV-tittarna. Bloggen Muslimska Friskolan vill härmed uppmana alla islamkritiker att förse Skånska Dagbladets nya TV-kanal med filmklipp till nyhetsinslagen som tydligt visar den islamisering som lamslår den skånska bostadsmarknaden och kriminaliserat stora delar av landskapet. Den nya TV-kanalen ska heta 24 Skåne.

15 november 2012 gjorde Dagens Media en artikel om Skånskans planerade TV-kanal. Av artikeln framgår att Sydsvenskan körs förbi av både Helsingborgs Dagblad och nu också Skånska Dagbladet. Måtte islamiseringstidningen Sydsvenskan gå en snabb tidningsdöd till mötes:

http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article3584321.ece

Inga kommentarer: