2012-12-09

Kent Ekeroths mor i fängelse för grovt bokföringsbrott


I dagens radiodokumentär avslöjades hur riksbekanta sverigedemokratiska järnröret Kent Ekeroth mobbades i mellanstadiet av muslimska elever från Mellanöstern och Nordafrika. I årskurs 5 flyttade Ekeroth till Halmstad där han hamnade i en invandrardominerad skola med enbart två svenska elever i klassen. Bråken fortsatte hela högstadiet. Ekeroth benämner i radiodokumentären dessa elever som pack. Han säger att packet försvann först när han började på naturvetenskaplig linje i gymnasiet.

Kent Ekeroths mor var judinna och flyttade till Rosengård i Malmö 1969. I dokumentären avslöjas hur Kent Ekeroths mor dömdes för grovt bokföringsbrott av tingsrätten som i domen konstaterade att brottet var uppsåtligt. Kent Ekeroths mor dömdes till 10 månaders fängelse.

"Sedan dokumentären sändes första gången har Kent Ekeroth avgått som partiets rättspolitiske talesperson men sitter kvar i riksdagen. Han var en av de sverigedemokrater som fångades på bild i den uppmärksammade videon med järnrör."

"Kent Ekeroth, vars parti vill minska invandringen med 90 procent, berättar i dokumentären om hur hans mor och mormor upprepade gånger flytt förföljelser innan de nådde Sverige.

”När morsan kom hade de 50 kronor på fickan. Invandrare, inga pengar. Klarade sig utmärkt”

"Hur ser Kent på sin hårda linje mot invandrare som begått brott med tanke på sin invandrade mors fängelsestraff för skattebrott?"

Källa, SR P1 söndag 9 december 2012:
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/126578?programid=909Lyssna (51 min)
 


Läs domen här.


Läs mer:

http://nationellyttrandefrihet.wordpress.com/2012/09/09/sverigedemokraten-kent-ekeroths-mamma-domd-till-fangelse/

http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/11/sverigedemokraten-kent-ekeroths-mamma.html

Inga kommentarer: