2012-12-23

Kent Ekeroth sur på bloggen Muslimska Friskolan


Riksdagsledamot Kent Ekeroth för sverigedemokraterna är sur på bloggen Muslimska Friskolan. Bloggen har flera gånger uppmanat Kent Ekeroth att ta bort sin länkning där han drar nytta av bloggposter skrivna av Muslimska Friskolan. Det har Ekeroth struntat i. Ända tills bloggen Muslimska Friskolan införde en permanent länk med uppmaningen att få bort järnröret Kent Ekeroth från riksdagen. Då blev Ekeroth sur. För han vill ju inte länka till en sida som vill ha bort honom ur riksdagen. Bara några timmar senare tog Ekeroth bort sin länkning till Muslimska Friskolan.

Men vad är det Ekeroth är upprörd över egentligen? Självklart ska han med sitt låga förtroende inte väljas in i riksdagen igen år 2014. Inte efter att han falskt raderat innehållet i järnrörsfilmen inför sin partiledare Jimmie Åkesson. Ekeroth sitter i riksdagen på ett fejkat mandat, eftersom han aldrig valts in om han inte raderat i järnrörsfilmen. Ekeroth platsar inte i riksdagen och har aldrig gjort det.

Dessutom stödjer Ekeroth bloggen Avpixlat, som stjäl andra bloggares poster utan att ange källan. Avpixlat tog också bort Motvärnet så att andra islamkritiska bloggare inte skulle konkurrera med Avpixlat. Endast en politiskt okunnig som Ekeroth är så dum att han stödjer en blogg som inför monopol. Självklart ska Ekeroth ut ur riksdagen. Det finns väl andra som kan utforma islamkritisk politik i SD? Det är ju busenkelt att finna argument mot islam.

Efter att sverigedemokraternas partiledare förklarat att han har lågt förtroende för Ekeroth, har denne börjat blogga en massa. Det innebär att Ekeroth inte längre släpps in i riksdagsgruppens arbete på samma vis och måste skapa sig en egen plattform i bloggandet. Låt Ekeroth stanna på sin blogg där han inte gör skada för sitt parti! Ett seriöst parti för aldrig mer upp honom på valbar plats i riksdagen. Inte om de vill ha vettigt folks röster.

Inga kommentarer: