2010-01-30

Reepalus dialogforum verkningslöst"Kommunalrådet Ilmar Reepalu (S) vill stoppa konflikter med ett dialogforum."

"Han säger att ingen skola eller lärare har slagit larm till honom tidigare."

"De som bjuds in till ett första dialogmöte får själva diskutera formerna för samtalen och hur fördomar och trakasserier kan motverkas. Det är inte klart vilka det blir."


Källa, gratistidningen Sydsvenskan sidan C 5 lördag 30 januari 2010:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=201193Islamiseringstidningen Sydsvenskan låter idag Malmös varböld Ilmar Reepalu lägga skulden för sin antisemitism på konkurrenttidningen Skånska Dagbladet:


"Skånska Dagbladet har visat prov på oärlig journalistik. Jag hade ett längre samtal med journalisten, där han spelade in en del. Samtalet vilade på en överenskommelse om att jag skulle få godkänna citaten. Dessa känsliga och svåra frågor kan så lätt missförstås.

Men journalisten valde att publicera en annan text än den jag godkänt och ville inte visa mig de artiklar som tidningens läsare nu upplever att jag kommenterar.

Jag anser att det är en medveten provokation när man tar fram en artikel på det här sättet och dessutom publicerar den på Förintelsens minnesdag. Nu väller det in vidriga angrepp på muslimer via tidningens hemsida, situationen polariseras, stämningar piskas upp, politiska personkampanjer skymmer den angelägna sakfrågan."

"ILMAR REEPALU"


Källa, gratistidningen Sydsvenskan sidan A5 lördag 30 januari 2010:

Reepalu vill att frivilliga ungdomar ska mötas. Det innebär att de riktiga antisemiterna bland muslimska elever och ungdomar uteblir. Därmed blir Reepalus dialogforum verkningslöst. Reepalu skyller på Malmös skolor och Malmös lärare som inte slagit larm. Det är lögn.


Malmös tidningar har för flera år sedan gjort artiklar där Malmös lärare berättar hur de av rädsla för muslimska elever drar sig för att undervisa om förintelsen. Malmös kommunala skolor i muslimtäta områden bjuder aldrig in någon judisk överlevare från koncentrationsläger, för att det skulle provocera muslimska elever. Även det har framgått av dagspressen för flera år sedan.


Ingen av landets muslimska friskolor skulle komma på tanken att bjuda in en överlevare från förintelsen, av falsk omsorg om eleverna.


När Bejzat Becirov som VD för Islamic Center samverkar med synagogan i allehanda sammanhang, så ser han mellan fingrarna på den antisemitism som härbärgerar bland eleverna på den muslimska friskolan Ögårdsskolan som moskén själv driver. De klassrummen besöks inte av någon judisk rabbin eller överlevare från förintelsen.


Om Reepalu menar allvar tar han sitt ansvar och tvingar Malmös muslimtäta skolor att ha föreläsningar med judar från förintelsen eller synagoga alternativt judiska församlingen. Då når man antisemiterna som finns bland vissa muslimska elever.


Malmös skolkommunalråd Agneta Eriksson (s) är ansvarig för denna acceptans där Malmös lärare i dagsläget inte fullföljer läroplanen utan underkastar sig islam. Så sker för att socialdemokraterna ska bibehålla muslimer som väljare. Det är Reepalus uppgift att ta sin partikollega i örat!
I
I
Ilmar Reepalu ska se till att muslimtäta högstadieskolor som Rosengårdsskolan och Kroksbäcksskolan bjuder in judiska föreläsare. Allt annat är verkningslöst. Det är bättre att konflikten sker när muslimska elever protesterar mot detta i klassrummet, än att samma antisemitiska muslimska elever misshandlar oskyldiga judiska elever på Malmös gator.
I
I
Högst ansvarig för massimport av antisemiter till Malmö är Reepalu själv. Varför är han då förvånad över att antisemitismen ökar? Sanningen är att så länge massinvandringen av muslimer fortsätter till Malmö, så kan Reepalu sitta kvar med deras röster.
I
I
Turning Torso byggdes för att motverka massinvandringen och locka arbetande svenskar med höga inkomster till staden. Men svenskar flyr i ökande utsträckning Malmö och byts ut mot muslimer. Om 30 år har muslimerna omvandlat Turning Torso till en minaret. Det är inget Ilmar Reepalu har något emot.

Inga kommentarer: