2012-02-18

Integrationspengar till muslimsk friskola spenderas på nöjespark
"Mohammed Aslam, bedst kendt for sin post som formand for ghettobebyggelsen Mjølnerparken i København, har i årevis sendt busfuld efter busfuld med børnefamilier til forlystelsesparken i Holme-Olstrup. Gildet er overvejende betalt med de midler, Mohammed Aslam er blevet betroet til integrationsarbejde.

"Men det er ikke kun Mjølnerparkens beboere, der er blevet begavet med udflugter til bolsje-land i integrationens tegn. Også på Iqbal International School, en friskole for muslimske børn på Nørrebro, hvor Mohammed Aslam sidder i spidsen for bestyrelsen, kender man alt til Aslams store slagnummer.

– Han er meget glad for Bonbon-Land, og det har skolen måttet ødsle penge ud på. Selv med skolens anspændte økonomi skulle der være en tur til Bonbon-Land, siger en kilde med tilknytning til skolen, som tilføjer, at Aslam ser de årlige udflugter som en god reklame for skolen. På skolens hjemmeside kan man da også finde et større billedgalleri fra bestyrelsesformandens foretrukne forlystelsespark.

Slut med Bonbon-ture

Skoleleder Rafaqat Abbas bekræfter, at en årlig tur til Bonbon-Land – altid med deltagelse af Mohammed Aslam selv – er en mangeårig tradition på Iqbal International School, der har det som en del af deres mission af integrere de fremmedsprogede elever i samfundet.

Skolen får hvert år fem-seks mio. kr i statstilskud, men har i de seneste år kørt med underskud. Ifølge regnskaberne er der i 2009 og 2010 i alt brugt knap 142.000 kr. på lejrskoler og ekskursioner. Ekstra Bladets kilde vurderer, at op mod halvdelen af de penge er gået til leje af bus samt entre og forlystelser i Bonbon-land."

Källa, Extrabladet fredag 17 februari 2012: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1710591.ece


Iqbal International School: http://www.iqbal-school.dk/


Iqbal International School har ett eget galleri för besöken på Bonbon-Land som betalas med skattepengar ämnade åt integrationsarbete:


Inga kommentarer: