2012-02-27

Islamic Centers imams dotter rasar mot TryckfrihetssällskapIslamic Centers imams dotter Kawtar Chibli bor fortfarande hemma hos pappan, nämndemannen och socialdemokraten Ayoub Chibli. Kawtar Chibli rasar idag mot Tryckfrihetssällskapet:


"Igår publicerade Sydsvenskan ett reportage om det nybildade Tryckfrihetssällskapet och den danska systerföreningen Trykkefrihedsselskabet. Företrädare för bägge sällskapen talar starkt negativt om islam och muslimer.

Kawtar Chibli och Avin Jomaa från Malmö och Sammar Abouharb från Helsingborg läste och blev upprörda.

– Det är hemskt att journalister och andra utbildade människor sprider sådana här bilder av muslimer. De är auktoriteter och människor lyssnar på dem. Jag undrar hur många muslimer de känner, säger Kawtar Chibli.

Kawtar Chibli är 24 år, socionom, född och uppvuxen i Malmö. Hennes palestinska familj flyttade till Sverige på 80-talet för att få ett bättre liv. Att muslimer pekas ut som en grupp som skulle vilja avskaffa demokratin i Sverige upprör henne.

Våra familjer har ju ofta flytt till Sverige för att vi gillar rättssystemet och demokratin här!

Kawtar Chibli är förbundssekreterare i SMFR, Svenska muslimer för fred och rättvisa, en förening som grundades 2008 av bland andra Mehmet Kaplan, riksdagsledamot för Miljöpartiet."

Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan måndag 27 februari 2012: http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1611188/rdquoHade-inte-judarna-samma-rykte-forrrdquo.html


Här ses att Kawtar Chibli bor hemma i samma lägenhet som pappan Ayoub Chibli som är imam Islamic Center:
Dagens Juridik skrev 16 mars 2011 följande artikel om Ayoub Chibli: http://www.dagensjuridik.se/2011/03/homofientlig-imam-far-fortsatta-som-namndeman


Bloggen Pettersson som först uppmärksammade artikeln i Sydsvenskan bjuder nu in moskéimamens dotter till en diskussion om fördomar kontra verklighet: http://petterssons.bloggsida.se/politik/judars-rykte-och-muslimska-haxor

Inga kommentarer: