2012-01-10

Kriminelle Ardiwan ville bli polis men i morgon bärs kistan genom Malmö
"Ardiwan drömde om att bli polis

MALMÖ. En småkriminell yngling på väg i fel riktning?

"Etablerad media har bidragit till spekulationerna, menar Diaa Noman. Han anser att sonen hängts ut som kriminell"

" – Det är stor skillnad på att vara stökig och att vara kriminell."

"I dag kommer eleverna tillbaka till Hindby skoldaghem från julledigheten. De brukar vara tolv, men i dag är de bara elva. Den tolfte bänken står tom. Det var där Ardiwan Samir satt.

Enligt läraren Daniel Ovesson var Ardiwans framtid ljus. Han drömde om att bli polis.

Ardiwan var lite osäker på vad som skulle krävas av honom för att komma in på polishögskolan"

"Det var struligt när han började på Hindby."Skånska Dagbladet har bättrat sig mot förra artikeln 7/1 2012 där de felaktigt påstod att Ardiwan gick på Hindbyskolan: http://www.skanskan.se/article/20120107/MALMO/701079944/1004/-/familj-och-vanner-protesterade-mot-valdet


Först ut av media att korrekt avslöja att det var på Hindby skoldaghem där kriminella elever placeras var emellertid SR P4 Malmö Ditt Skåne 9/1 2012: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4185&artikel=4897668


Hindby skoldaghem för kriminella elever kostar skattebetalarna massor eftersom skolan endast rymmer 12 elever: http://www.malmo.se/Medborgare/Forskola--utbildning/Grundskola/Grundskolor/Fosie/Hindby-skoldaghem.htmlIdag 10/1 2012 avslöjar Kvällsposten även adressen BangatanMöllevången:

"Allt är noga förberett för begravningen i morgon förmiddag. 200-250 gäster är inställda på att samlas utanför familjens hem på Bangatan vid Möllevången och sedan följa kistan genom Malmö och ut till Fosie kyrkogård.

Familjen har fått polistillstånd att gå i procession genom centrum.

- Vi vill ge alla Malmöbor möjlighet att vara med i vår sorg och visa sitt deltagande, säger Diaa Noman."

"De har hyrt en samlingslokal på Celsiusgatan som hålls öppen mellan 16 och 20 från onsdag till fredag. Dit kan alla komma för att visa sin respekt, lämna en blomma eller bara sitta en stund med Ardiwans närmaste."Läs mer om den helt unika osvenska begravningsprocessionen som irakierna beviljats genomföra till den kriminelles ära, flera kilometer genom Malmö på onsdag 11 januari 2012:


Inga kommentarer: