2012-01-02

Mördad muslim från Irak elev på Johannesskolan

ArdiwanSmedjegatan med skolkamrater från JohannesskolanMöllevången.Bloggen Muslimska Friskolan var först med att söndag morgon 1 januari 2012 avslöja att den mördade 15-åringe muslimen bodde på Möllevången. Bloggen var även först med att avslöja att läkare sagt att det inte gick att rädda hans liv:Först idag måndag 2 januari 2012 har media publicerat att pojken rötter från Irak bodde i stadsdelen Möllevången i Malmö efter polisens presskonferens förmiddagen 2 januari:

"Den mördade pojken bodde inte på Rosengård. Hans familj har en mer centralt belägen lägenhet vid Möllevången."

"Mamman säger att familjemedlemmarna är arga över att polisen gått ut officiellt och sagt att 15-åringen var "känd av polisen". De förstår inte hur polisen kan påstå något sådant.

Den mördade pojken fyllde 15 år i oktober och hade bara varit straffmyndig i två månader. Det ska tidigare ha gjorts en så kallad LUL-­utredning om honom - en åtgärd som polisen kan ta till mot misstänkta under 15."

Källa, polisen genom Kvällsposten och Aftonbladet måndag 2 januari 2012:
Idag kan bloggen Muslimska Friskolan avslöja att den mördade Ardiwan Mati eller Ardiwan Samir högst sannolikt var elev på Johannesskolan.

Dessa bilder på Ardiwan är tagen på Smedjegatan i malmöstadsdelen Möllevången där Johannesskolan syns till höger i bild på bildlänken underst:
Vet inte var bilden är hämtad ifrån ursprungligen, men den är publicerad hos bloggen Fria Tider och återfinns länkad hos bloggen Sweden Confidential måndag 2 januari 2012:
Läs mer om nyårsmordet 2012:Inga kommentarer: