2011-06-13

Helt tyst i Sydsvenskan dagen efter avslöjande om illegala muslimerSöndag 12 juni avslöjade Sydsvenskan illegala muslimer och den miljardindustri deras svartarbete i Malmö omfattar. Dagen efter, måndag 13 juni är det helt tyst i Sydsvenskan om saken. Ingen uppföljning, ingen politiker eller tjänsteman intervjuas eller står till svars, inget nytt reportage, ingen debattartikel och ingen insändare i någon av de tre tidningsdelarna. Det Malmö under ytan som Sydsvenskan avslöjade får fortsätta.

Likadant gör övrig media. Ett dygn efter avslöjandet finns inga artiklar i andra tidningar heller. Media har nu dödat debatten som kanske var alltför otypisk Sydsvenskan och obekväm för övrig media. Att Sydsvenskan överhuvudtaget gjorde undantag från sin regel om stopp för all muslimkritik beror på enkel logik. Med sin artikel balanserade man enkelt fram eftersom vänsterfolk blev förbannade på att muslimer utnyttjades och islamkritiker på vad muslimer ställer till med. Ingen kritiserade Sydsvenskan, utan dess webbupplaga fick fler musklick såsom reklamtecknarna önskar.

Allvarligast är ändå att bloggen Muslimska Friskolan lämnat uppgifterna till Skånepolisen och Skattemyndigheten om dessa muslimska näringsidkare och deras svarta arbetskraft genom åren, med detaljer om exakta timlöner och slavarbetstider. Idag flera år senare avslöjar Sydsvenskan att polisen tvingas göra nya tillslag mot samma muslimska näringsidkare. Det hjälper alltså inte att polisen har full insyn. Kriminaliteten fortsätter för att böterna är så låga, om näringsidkarna ens får böter.

Ge dessa muslimska näringsidkare och skattesmitare näringsförbud eller sätt dem i fängelse!

Bloggen Muslimska Friskolan besökte Özen Allfrukt som figurerade i Sydsvenskans avslöjande. På söndagen 12 juni stod en vakt parkerad på Özens kontor på andra våningen och höll utkik mot parkeringen och infarten efter kameror eller demonstranter och journalister. Så visst har de läst tidningen.

Nu är det upp till kommunfullmäktige i Malmö stad, stadsdelsfullmäktige och Region Skåne att ställa ansvariga politiker frågan vilka åtgärder de ämnar vidta. Gör inte politikerna detta bör de röstas bort då de inte hör hemma i politiken som förvaltare av allmänhetens intresse.

Och Sydsvenskan bör för sin överlevnads skull fortsätta med avslöjande reportage om muslimsk kriminalitet för att behålla de få och minskande läsarskaror som finns. Reportagen om gulliga och oskyldiga muslimer ger inga läsare, eftersom fattiga muslimer i Malmös ghetton varken har råd med er tidning eller ens bryr sig vad ni skriver.


Inga kommentarer: