2011-06-14

Reepalu avslutar upphandling med kriminella muslimerReepalu skyller svartarbetet bland Malmös muslimer på migrationsminister Tobias Billström:


" – Jag tror att vi har ett regelsystem som säger att vi inte ska handla hos någon som inte gör rätt för sig, skatte- och arbetsmässigt. Om det inte följs är det utomordentlig allvarligt, detta är ju den värsta formen av diskriminering. Jag kommer att ta upp det med upphandlingsenheten och självklart också med stadsdirektören.

Reepalu är kritisk till hur regeringen och migrationsminister Tobias Billström hanterar frågan.

– Jag vill veta vad Tobias Billström tänker göra åt detta"

"Sydsvenskans reportage har också fått några av landets största människorättsorganisationer, Amnesty, Röda Korset och Individuell Människohjälp, att reagera."

"Amnesty och IM kräver höjda ersättningar till asylsökande."

"Tobias Billström utlovar en intervju under tisdagen."


Nu kräver Malmöborna att även de muslimska frisörerna ska granskas. När en svensk frisör i Malmö tar 200 kronor för en klippning, så tar en muslimsk salong ner till 50 kronor. Hur är det möjligt?

"asylsökande och papperslösa på den svarta arbetsmarknaden i Malmö. Hur reagerade du på reportaget? Vad vill du läsa mer om? Har du tips? Idag diskuterade Jens Mikkelsen direkt med läsarna."

Se Sydsvenskan diskutera de illegala muslimska svartarbetarna i Malmö med sina läsare i videon nedan: http://www.sydsvenskan.se/malmo/svartamalmo/article1494819/Diskutera-Svarta-Malmo.html

Inga kommentarer: