2011-06-02

Misshandeln av Dan Park hos polisenBloggen Muslimska Friskolan har onsdag 1 juni 2011 lämnat tips till polisen om misshandeln av Malmös gatukonstnär Dan Park. Muslimska Friskolan har lämnat de uppgifter som står att läsa på Dan Parks blogg Lidlday.

Det är inte meningen att Dan Park inte ska få använda sin grundlagsskyddade yttrandefrihet, utan att bli misshandlad av maskerade våldsmän. Polisen meddelade att Dan Park får själv göra en anmälan. Därför gick det bara att lämna tips. Så bloggen Muslimska Friskolan lämnade tips från Parks bloggberättelse, ifall han själv inte gjort någon anmälan.

Anledningen är att polisen ska kunna samköra liknande politiska misshandelsfall, eller om vittnen vänder sig till polisen, så att förövarna kan gripas. Polisen var upprörd över den brutala misshandeln av Park samt att hans glasögon gått sönder. Polisen noterade även att Dan Park tagit ett foto på sitt skadade ansikte med blod forsande. Det polisen framförallt vill veta är var i Malmö misshandeln skedde.

Läs mer:
http://lidlday.blogspot.com/2011/06/kunde-ju-ha-blivit-lite-mer-klorat-men.html


Inga kommentarer: