2011-06-24

Muslim misshandlade polispars son - polisparet åtalas
Kan det vara någon annan religion än islam det handlar om? En 14-åring (troligen muslim) är supporter till ett invandrarlag. Han rusar ikapp en 14-årig svensk spelare i motståndarlaget och misshandlar honom med knytnävsslag när svensken är på väg från planen.

Vad den jämnårige muslimen inte vet om är att den han misshandlat är son till ett polispar. Polisfadern får tag i muslimen och håller fast muslimen som ett ingripande. Polismodern vill att muslimen ska be sonen om ursäkt för misshandeln, för så gör man i Sverige. Muslimen vägrar och hänvisar till sin religion, att där ber man inte om ursäkt.

Nu åtalar polisens internutredare de båda polisföräldrarna. Polisfadern riskerar även sitt jobb för att han försvarat sin son.

Varför blev inte den 14-årige muslimen polisanmäld och omhändertagen av socialen för att han misshandlat polisparets son helt oprovocerat?

Media är helt på muslimens sida och utelämnar vilken religion det handlar om för att inte misskreditera islam.

Polisparet borde ju tackas för att de ingripit mot muslimen som begått ett brott och för att muslimen läxats upp i hur man beter sig i Sverige.

Detta är en skandal. Vilket politiskt parti tror ni polisparet kommer att rösta på efter att muslimen och rättsväsendet förstört deras karriärer och försörjningsmöjligheter?

Tack polisparet för att ni stod upp för vanligt svenskt folkvett! Måtte varje malmöbo sluta upp på rättegången för att heja er till frikännande!


"Polismannen ska då han knuffat in den misstänkte 14-åringen i ett hörn, hållit fast honom, och därefter ska polisfrun ha delat ut fyra slag med knuten eller öppen hand. Våldet orsakade blodvite och sprucken läpp.

Polisfrun ska ha krävt en ursäkt på knä från 14-åringen som svarat att det var emot hans religion att göra så inför någon annan än Gud.

– Men jag är ju Gud, ska då den upprörda mamman ha svarat."

"Fotbollsmatchen mellan två ungdomslag förra hösten i Malmö avbröts strax före slutet efter bråk mellan spelarna.

Polismannens son i det ena laget var på väg från arenan när han plötsligt fick ta emot ett slag av en jämnårig supporter från motståndarlaget. Polismannen ska då han knuffat in den misstänkte 14-åringen i ett hörn, hållit fast honom, och därefter ska polisfrun ha delat ut fyra slag med knuten eller öppen hand."

" – Misshandeln ryms inom brottsrubriceringen olaga tvång, säger åklagare Kristian Augustsson, som bygger åtalet på flera vittnesuppgifter.""Ett skånskt polispar åtalas för våldsam upptuktelse av en ung fotbollshuligan. De anklagas för att ha tvingat en 14-åring ner på knä för att be om ursäkt."

" - Jag ingrep för att hindra honom göra fler utfall. I och med att jag jobbar som polis måste jag ju göra någonting, säger polismannen."

"Åklagaren stöder åtalet på ett vittne som säger att polishustrun sagt "du måste på knä och be min son om ursäkt, du ska göra det på ett riktigt svenskt sätt".

Tingsrätten har inför den kommande rättegången bestämt att polisens ansvarsnämnd ska uttala sig om polismannen kan behålla jobbet om han fälls."Hos Polisens ansvarsnämnd kommer ärendet att hamna, förutom åtalet som hamnar i tingsrätten: http://www.polisen.se/Skane/sv/Aktuellt/Polisriksdag-2011/Nyheter/Polisens-ansvarsnamnd-PAN/


Inga kommentarer: