2011-06-12

Sydsvenskans reportage om illegala muslimer tystas ner.Sydsvenskans reportage Malmö under ytan rosas av alla på Internet, bloggar och Twitter idag. Artikeln avslöjar hur näringsidkare från Mellanöstern utnyttjar illegala muslimer i svartarbete, samtidigt som de själva tjänar storkovan.

Bloggan Muslimska Friskolan kontaktade redan i natt TT för att de skulle sprida nyheten som de kände till. På morgonen hade inget hänt. Då kontaktades TT igen och ingenting har fortfarande hänt trots att TT läst hela artikeln och finner den avslöjande. Likaså har SVT Sydnytt kontaktats.

All media tystar nu ner artikeln och varken refererar till den eller delger sina läsare informationen. Trots att det rör sig om en större härva än den SVT:s Uppdrag Granskning avslöjade om korruption i Göteborg och som all media hakat på.

Anledniongen är naturligtvis att media inte vill sprida bilden av den muslimska kriminaliteten. Om någon dag kan media säga, att de inte vill skriva om saken för att nyheten är ett dygn gammal. Då dör saken ut och inga reaktioner eller åtgärder vidtas heller från politikerna. Media och politikerna vill göra miljardkriminaliteten bland muslimer i Malmö till en parentes i en artikel de helst vill glömma.

En av de som pekas ut i artikeln är Özen Allfrukt. För att se reaktionerna besökte bloggen Muslimska Friskolan idag fruktbutiken som omsätter 70 miljoner kronor årligen, och flera gånger utnyttjat illegal arbetskraft från Mellanöstern. Ägaren som själv härstammar därifrån plockar på sig vinsterna och kör runt i en lyxig stadsjeep. Eftersom han är invandrare har media under åren gjort massvis av reportage om han och hans affär, där han varje gång fått berätta hur han lyckats. Ingen gång har det framgått hur illegala bygger verksamheten, förrän idag i Sydsvenskan. Och då tiger övrig press.

Hos Özen Allfrukt kan vem som helst träffa på nyanlända i butiken som inte kan ett ord svenska och som jobbar svart. Det går inte att fråga dem om var någon vara står, för de begriper inte vad du säger om du talar svenska. Hur såg det då ut idag efter Sydsvenskans avslöjande?

Jo, lika många kunder som vanligt. Ingen bojkott alls. Fullt av muslimer från Mellanöstern i butiken struntar fullständigt i kriminaliteten som bygger de låga priserna. Utanför butiken står en vagn som säljer färsk fisk. Den var nedsprejad med röd färg där det står Özen. Oklart om det är protestklotter.

Kommer vi att få se AFA och vänsterfolk fördöma och bojkotta de muslimska näringsidkarna eller krossa deras skyltfönster för att de utnyttjar så kallade papperslösa? Eller kommer folket runt rödaste Möllevången att sluta köpa sin snabbmat på Falafel No1?

Ställ nu politikerna till svars och kräv att media granskar härvan! Malmö stad och andara myndigheter är inblandade. Då ska tjänstemän och politiker lösa frågan och redogöra för medborgarna. Men de slipper undan om övrig media tiger ihjäl saken. Varför har inte Sydnytt med Ilmar Reepalu i rutan ikväll så att han får förklara hur detta kunnat fortgå?

Men framförallt kan man ställa sig frågan:

Kommer Sydsvenskan själv framöver att skriva om den muslimska kriminaliteten som massinvandringen fört med sig. Eller kommer tidningen att som tidigare skriva gulliga reportage om muslimer som ger en falsk bild av Malmö?

En del av reaktionerna på Sydsvenskans reportage hos Twitter ger bevis för att folket vill se åtgärder: http://www.twitmunin.com/l/278246/Malm%C3%B6-under-ytan---Malm%C3%B6---Sydsvenskan---Nyheter-dygnet-runt/


Reportaget Malmö under ytan i Sydsvenskan sidorna C4 - C9 söndag 12 juni 2011: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1491884/Malmo-under-ytan.html


Bloggpost från Muslimska Friskolan i natt: http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/06/sydsvenskan-avslojar-malmos-illegala.html

Inga kommentarer: