2010-02-10

Hycklande SFI-elever

Bild på SFI vid Södervärn i Malmö där TV-intervjun gjordes"Ge nyanlända invandrare en introduktionsutbildning i svenska värderingar, föreslår kristdemokraternas Michael Anefur. Men det görs redan, säger man på SFI.

- Ja, allt detta tar vi upp på våra utbildningar, säger Margareta Linder, rektor på SFI i Malmö."


Källa, Sydnytt onsdag 10 februari 2010:


Se TV-inslaget i SVT Play där största delen av eleverna är muslimer, många i kvinnoförtryckande slöja:SFI-rektorn Margareta Linder säger att det redan idag ingår i undervisningen om svenska lagar, religionsfrihet, yttrandefrihet, svenska värderingar, demokrati, svenska traditioner och allt annat som kristdemokraten Michael Anefur efterlyser.


Hur kan det då komma sig att invandrade muslimer som samtliga deltagit i SFI-undervisning och fått godkänt på kurserna, är överrepresenterade när det gäller brott i Sverige? I stort sett alla interner på fängelset i Malmö har invandrarbakgrund med en stor andel muslimer.


Vidare kommer muslimer ofta i konflikt med svenska värderingar, demokrati, allas rätt att fritt välja och praktisera sin religion samt yttrandefriheten. Det borde tyda på att SFI-eleverna snällt lyssnar till SFI-lärarna. Sedan gör många av SFI-eleverna ändå tvärtom när de kommer utanför skolan. Det är rent hyckleri från SFI-elever som inte respekterar svenska lagar.


Läs mer om hur det egentligen fuskas på just den SFI-utbildning i Malmö som Margareta Linder är rektor för:


Studiecirkel för muslimska mördare på Malmös fängelse. Varför hjälpte inte SFI-kursen?
I
I
Alla interner på Malmöfängelset har invandrarbakgrund. Varför hjälpte inte SFI-kursen?
I
I
Bidragsfusk på just den SFI-skola där Margareta Linder är rektor avslöjas av SVTs Uppdrag Granskning. Varför hjälpte inte SFI-kursen?

Inga kommentarer: