2010-02-09

Westergaard tecknade inte Muhammed"Nu siger tegneren Kurt Westergaard, at hans berømte tegning af en mand med en bombe i sin turban slet ikke forestiller profeten Muhammed.

»Det er ikke Muhammed. Tegningen viser, at der er terrorister, der er inspireret af dele af islam som deres åndelige ammunition. Det er det, som tegningen viser, og det er også det, jeg altid har sagt«, siger Kurt Westergaard."

"Kurt Westergaard giver danske og udenlandske imamer skylden for, at hans tegning af mange muslimer stadig opfattes som et ultimativt symbol på Vestens nedgørelse af islam.

»Det har været opportunt for imamer og andre islamiske autoriteter at sige, at det var Muhammed. Imamer, der opererer med hadet som brændstof for at skabe en fællesskabsfølelse, har brug for et let symbol. Derfor har de overtaget denne her tegning, som nu er Muhammedtegningen i store dele af verden«.


Källa, Politiken måndag 8 februari 2010:

SvD 8/2 2010:"Den 28-årige somaliske mand, der er sigtet for terrorangreb nytårsdag mod Muhammed-tegneren Kurt Westergaard i hans hjem Viby J., har anmeldt Politiets Efterretningstjeneste (PET) til politiet. Det skriver Politiken.

Somalieren mener, at efterretningstje­nesten har overtrådt sin tavshedspligt ved at offentliggøre detaljer om hans liv og færden."


Källa, TV2 Nyhederne lördag 6 februari 2010:


Inga kommentarer: