2010-02-21

Så får muslimska skolbarn särbehandling"Muslimsk forælder er ganske tilfreds med Lindeskovskolen i Nykøbing, men hun fritager sine børn for kristendomsundervisning."

"Således får skolens muslimske elever fri på deres islamiske højtider, eid,"

"Saossans datter Aya deltager for eksempel i svømmeundervisningen med lange bukser og en badehætte på for at skjule sit hår. Ligeledes fritager Saossan sine børn for kristendomsundervisning, fordi faget ifølge hende strider med deres islamiske tro."

"Saossan sender sine børn med på lejrskole, men hun tøver. Hun er bange for, at drenge og piger sover i samme rum, og det kan hun ikke acceptere, fordi piger og drenge ifølge hende altid må være adskilt.

- Fordi sådan foreskriver vores religion, siger hun kort og kontant."


Källa, Folketidende lördag 20 februari 2010:"En rundspørge, som Politiken har foretaget blandt godt 592 af landets 1500 skolelærere viser, at religiøs hensyntagen er vidt udbredt. En ud af tre skoler giver de muslimske elever ekstra fridage i forbindelse med islamiske højtider. Hver fjerde skole har indrettet særlige baderum."

"Specielt er svømmeundervisningen flere steder i Danmark blevet mødt med krav fra muslimske forældre om, at piger og drengene skulle svømme hver for sig, eller at der skulle være et badeforhæng i omklædningsrummet."


Källa, Folketidende lördag 20 februari 2010:Bild på den muslimska mamman Saossan som kräver särbehandling för sina skolbarn i den kommunala Lindeskovskolen i Danmark:

Inga kommentarer: