2010-02-08

Sydsvenskan gratis under snövinternIslamiseringstidningen Sydsvenskan är åter tillbaka som gratistidning. Utan att logga in med lösenord och utan att vara prenumerant kan alla läsa tidningen helt gratids via pdf:
Orsaken är att så länge snöovädret gör att inte tidningen kan nå alla prenumeranter, ska dessa inte drabbas. Runt Trelleborg finns en del hushåll som inte får sin tidning. Dessa ska därför läsa den gratis. Men varför dessa prenumeranter inte ombeds logga in via pdf-sidan med uppgifterna de erhållit som prenumeranter är oklart. Som det ser ut nu kan alla som inte prenumererar läsa tidningen. Det var väl inte meningen?


Hur som helst. Ta chansen att så länge det är rikligt med snö ute, så köp inte Sydsvenskan! Den är gratis. Sedan mitten av januari 2010 har fallet varit så. Det torde fortsätta februari månad ut. Så länge det är snö behöver ingen köpa lösnummer av Sydsvenskan eller skaffa sig en prenumeration. Läs den gratis på pdf så att tidningen svälts ut med sin propaganda! Ju fler ljugande sydsvenskanjournalister som tvingas lämna redaktionen, desto bättre.


Inga kommentarer: