2010-05-16

Dan Parks nya affischer om religion

Gatukonstnären Dan Park har nu satt upp helt nya affischer på Malmös elskåp som riktar in sig på katolsk pedofili med RFSL som avsändare. Han har satt upp dem bredvid sin Muhammedaffisch som retat upp RFSL:

"2010-05-14

Japp, nu sitter den andra versionen, jävligt PK menman kunde inte låta bli."Dan Park har även tagit ett foto av en polisanmäld affisch han satt upp på elskåp runt Möllevången på en homosexuell man som mördats av två muslimer. Dan Park motiverar sin affisch så här:

"Ja härär även Daniel Nordström affischen som blivit anmäld för förtal av avliden. Öh? förtal? Han var ju homosexuel och blev därför ritualmördad av två musslimer, ........ ..... & ......... .......... (fan vad svårstavat, varför kan de bara inte ha hetat Ahmed och Muhammed istället). Om Daniel varit "Islamofob" hade han levat nu medandraord."

Dan Park ämnar göra en ny affisch på muslimen som vållade den 78-åriga försvarslösa svenska tantens död på en parkeringsplats i Landskrona:
I
"Nä nu måsste man leta efter nånn bild på Landskronas Ahmad Akileh som det är så synd om, snyfft snyfft, rättegången börjar ju på måndag, tyvärr uppe i Helsingborg och dit harman ju inte råd att åka och sätta upp så det får bli malmös elskåp."

Källa, Dan Parks blogg Lidlday fredag 14 maj 2010:

Inga kommentarer: