2011-08-27

Skandinaviens största muslimska webbutik ska islamisera barn

Bloggen Muslimska Friskolan besökte igår butiken på premiären fredag 26 augusti 2011. Enstaka kunder har börjat hitta dit där en konvertit nu styr Skandinaviens största muslimska webbutik från Malmö. Härifrån anordnas kurser som ska islamisera befolkningen.


Tahara säljer även muslimska bönekläder med hijab till 5-åriga flickor:Sydsvenskan, Skånska Dagbladet, SVT samt TT har tipsats och alla har visat intresse för att uppmärksamma det nya fenomenet:


"Välkommen till Tahara.se

Nu har vi lanserat Skandinaviens största muslimska webbutik!


Nyhet från bloggen: Butikslokalen innan renovering. Klicka här.

Nyhet från bloggen: Här öppnas butiken inom kort. Klicka här.

Nyhet från bloggen: Bilder från Tjejmässan i Garaget. Klicka här."


"Born in India, brought up in a Hindu family in New Jersey, converting to Islam at 21 and now living in Malmo, southern Sweden, Shifaa Patel is one of a kind here."

"Under mycket lång tid har vi drömt om att öppna upp en butik i Malmö. Vi tycker det har varit viktigt att erbjuda våra kunder en möjlighet att få se, känna och pröva våra unika produkter. Nu nämar vi oss denna dröm med stormsteg, alhamdulillah.

Vi har nyligen skrivit under ett hyreskonrakt för en affärslokal i ett av de bättre platserna i Malmö. Butiken ligger i södervärn/möllevången som är ett mycket aktivt område med mycket människor i rörelse. Det är ett mångkulturellt område som bubblar av olika kultrer. I Möllevången finns resturanger från världens alla hörn och kanter, allt från Thailand till Irak, till svensk husmanskost. Området kännetecknas av ett rikt kulturliv där svensk kultur blandas med influenser från världens alla hörn.

Butikslokalen ligger väldigt centralt i området och det är väldigt lätt att ta sig till butiken. Bara några tiotals meter bort från butiken finns södervärns busscentral med förbindelser till hela Skåne. Några hundra meter bort från butikslokalen finns tågstationen som tar dig till Malmö Central och till Köpenhamn på några få minuter.

Adressen till lokalen är Södra Förstadsgatan 95B.

Vi blir den första muslimska klädesbutiken i området, alhamdulillah.

Just nu väntar ett ihärdigt arbete med att renovera butikslokalen. Vi har anlitat kompetent personal som skall renovera och inreda butiken.

Genom bloggen kommer du kunna följa vårt arbete med att inreda och göra i ordning butikslokalen.

Nedan ser du några bilder på vårt skyltfönster med informationen om att vi inom kort kommer öppna upp en butik."


Läs mer om Tahara.se på hemsidan, bloggen och Facebook om webbutiken samt butikslokalen:


Senast uppdaterad 2011-07-25 17:00:20 Skrivet 2011-07-19 21:49:47

För några veckor sedan blev TAHARA.se grundare Shifaa Patel intervjuad av Sisters Magazine som är den i särklass bästa tidskriften för muslimska kvinnor. I Sisters Magazine juli 2011 kunde man läsa artikeln The Story Behind Success skriven av UmmSuhayb. Born in India, brought up in a Hindu family in New Jersey...[ Läs mer ]"

Inga kommentarer: