2011-08-25

Waberis muslimska friskola och mödomshinnan
"Vi bor i ett land där bland annat en riksdagsledamot för moderaterna, Waberi, tillåts stifta lagar och sprider värderingar om inte bara spännande maträtter och färgglada kläder, utan även med kvinnofientliga åsikter. Den som vill läsa mer om Waberi kan läsa min tidigare text på Newsmill.

Han sitter som i riksdagens försvarsutskott, mannen som vill leva i ett land där sharialagarna råder som han sa i SVT-dokumentären "Slaget om muslimerna" av journalisten Evin Rubar.

Talibanerna kämpar för samma sharia-drömland och Sverige har sina soldater i Afghanistan som riskerar livet för demokrati. Var står Waberi, på talibanernas sida eller på svenskarnas sida? Han talar som en taliban men är en svensk riksdagsman. Så kära läsare, blir ni verkligen överraskade när en gynekolog råder en skräckslagen 17-årig tjej att sticka sig i slidan?"

"Liknande värderingar präglar Waberis islamiska skola."

"Waberi sitter som ordförande i en av dem. Sverige har godkänt de djupa traditionella normer och värderingar som begränsar särskilt barn och kvinnors individuella rättigheter."
Inga kommentarer: