2011-08-08

Sydsvenskan ljuger om hälericentral
Trots att bloggen Muslimska Friskolan berättat för Sydsvenskan att loppmarknaden på Smedjegatan 5 stängt för att öppna i ny skepnad på Lantmannagatan 59, utelämnar tidningen helt den senare uppgiften. Sydsvenskan låtsas som om Malmö Lopp och Prylmarknad stänger och berättar inte ett ord om att alla försäljare bereds plats på Shoppan. Till och med tre lappar står om detta på fasaden till Malmö Lopp och Prylmarknad. Varför vill inte Sydsvenskan berätta att häleriverksamheten flyttar till nya lokaler? I stället skriver Sydsvenskan ett snyftreportage om att verksamheten försvinner, vilket är helt fel:


"Nu ska hela rasket bort när Malmö prylmarknad stänger för gott.

– Det känns lite vemodigt, men det var dags nu. Jag orkar inte längre och kontraktet går ut.
Inge Andersson är 77 år och har drivit Malmö prylmarknadSmedjegatan de senaste tolv åren."

"Förra söndagen var sista gången loppisen i källaren under Ica på Södra Förstadsgatan var öppen för allmänheten."

"De senaste månaderna har polisen gjort flera tillslag på Malmös loppmarknader i jakt på stöldgods.

– Det har inte påverkat oss ett dugg. Vi har hållit efter våra försäljare. En gång upptäckte jag två som sålde stöldgods och då åkte de ut direkt."

Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan söndag 7 augusti 2011: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1522960/Slutsalt-for-Inge-Andersson-pa-Malmo-prylmarknad.html


Läs dessa bloggposter så förstår ni hur Sydsvenskan ljuger när den utelämnar att verksamheten bara byter lokaler, samma försäljare fortsätter som vanligt med att sälja stöldgods. Det enda som förändras är att Inge Andersson slutar hyra ut och en man från Balkan hyr ut i nyrenoverade lokaler 15 minuters gångväg därifrån:
Nyöppnade hälericentralen Shoppan återfinns på Lantmannagatan 59 F-G där siffrorna 6 och 7 finns på följande karta: http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=Lantmannagatan+59%2c+Malm%f6


Inga kommentarer: