2009-08-01

Djävulens apostel i Broderskapsrörelsen försvarar Islamic CenterEn fallen ängel som är vice ordförande i Broderskapsrörelsen förringar moskéns skyldighet att betala hyra och korrekt skatt, så länge den är mångkulturell. Med sitt stora röda hjärta bedras hon av Satan, som enligt Bibeln lockar svagsinta själar att tro på den enkla, snabba vägen till personlig vinning.

På andra sidan står Jesus och lovar tusenfalt åter till den som väljer den svåra men sanna vägen. Men den vägen har inte Broderskapsrörelsen valt. Kristendomen är ingen teoretisk tro, utan bygger på Jesu person. Från Gamla Testamentet och romersk rätt har svensk lag hämtat sin rättspraxis. Den vill Broderskapsrörelsen inte ska gälla för moskén i Malmö för att den har ett vackert kupoltak. Varför inte begära ut vad underrättelsetjänsten har bokfört på Islamic Center för att fastslå vilken av våra bloggar som har rätt?Presentation av det förledda ljuset från Göteborg som plötsligt blivit expert på moskén i Malmö. Hennes enda expertutlåtande består i att de som anser att även muslimer ska betala hyra och skatt är islamofober:


"Kortedalabo, morsa, socialdemokrat och metodist. Favoritmoster och storasyrra som skriver och fotograferar. Har jobbat med organisation, kommunikation och media i arbetarrörelsen i många år. Nu politisk sekreterare (S) i Västra Götalandsregionen. Miljöpolitiker i Göteborg och ordförande för Nämnden för Göteborg Vatten. Vice ordförande i Broderskap, kristna socialdemokraters förbund. Krönikör i Fastighetsfolket och ledarskribent i Ny Tid."Bild på mörkrets makter iklädd ett vackert ansikte. Bockfoten kom inte med på bilden:Nedan politikerns blogginlägg från fredag 31 juli 2009, där hon tacksamt nog sprider kunskap om moskéns obetalda hyror och klammeri med Skattemyndigheten:


"den 31 juli 2009Islamofobin tar sig ständigt nya uttryck. Det har nu också drabbat Broderskapsrörelsens möte i Islamic Center i Rosengård. Det konstruktiva mötet fick raskt en belackare i den islamofobiska bloggen
"Muslimska friskolan" - en rubrik som avser att förleda läsaren. Denna blogg påstår att Broderskapsrörelsen besökt en "kriminell moske" och antyder att vi nog förresten inte ens var i mosken.

Bloggen länkar till exempel på bilder som togs vid samtalsmötet - jag satt vid samma bord som bilderna är tagna från - och bloggen påstår att vi inte var i mosken. Vad den nu vill uppnå med det. Mötet hölls i gymnastiksalen i Islamic Center för att vi skulle kunna sitta vid ordentliga bord och äta tillsammans. Mötet avslutades med en interreligiös andakt i själva mosken - om man med det begränsar sig till det som i kristna sammanhang skulle kallas själva kyrkorummet.


Vi besöker gärna människor som vill samtala om hur samhället ger människor förutsättningar att leva som hela människor och utöva sin tro utan diskriminering. Samtalet med muslimerna i Islamic Center var givande och positivt och just mötet med människor stod i fokus, och möjligheten att direkt få svar på frågor man ofta funderar på men inte ställer. Att samtala om gemensamma spörsmål är ett sätt att bidra till förståelse mellan människor och att öka integrationen. Vi påstår inte att det är enkelt, att allt är okomplicerat eller att det inte finns några problem i sammanhanget. Men vi vill möta människor öga mot öga och lära oss i direkta samtal. För övrigt är moskens arbete en gigantisk integrationsinsats i sig - där finns 90 nationaliteter och 100 språk.


Bloggens sliriga insinuationer att vi besöker kriminella är befängt. Det kriminella anges bestå i att mosken inte betalat hyran vid några tillfällen, och har kommit i delo med Skatemyndigheten. Vi besöker människor som vill utöva sin muslimska tro här i Sverige och vi tycker självklart att deras organisation ska betala hyran. Det ska alla - oavsett om vi är kristna eller muslimer.


För övrigt kan jag upplysa om att mosken i bemärkelsen andaktsrummet, är fantastiskt vacker. Med en takkupol färgad som himlen själv kan man känna sambandet med alla människor världen över, kristna och muslimer och alla andra. Himlen är vårt gemensamma tak.


Upplagd av Cecilia Dalman Eek kl. 18:37"


Hämtad från bloggen Dalman Eek fredag 31 juli 2009:"Broderskapare i bloggvärlden

7/31/2009 7:37:00 PM - Dalman Eek

Broderskaps kongress besökte moske i Rosengård - och islamofobin slog till....

Islamofobin tar sig ständigt nya uttryck. Det har nu också drabbat Broderskapsrörelsens möte i Islamic Center i Rosengård. Det konstruktiva mötet fick raskt en belackare i den islamofobiska bloggen ..."

Källa, Broderskapsrörelsens förstasida fredag 31 juli 2009:
http://www.socialdemokraterna.se/broderskapDet objektiva statliga Sveriges Television avslöjar den politiska korruptionen mellan socialdemokratiska kristna Broderskapsrörelsen och shariatörstande muslimer i Uppdrag Granskning redan år 2006:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=53787&a=631540Bloggen Muslimska Friskolan bjuder härmed in Broderskapsrörelsen till Malmö tingsrätt 3 september 2009, för att bevittna vad integration verkligen betyder för Islamic Center. Som ledarskribent kan vice ordföranden i Broderskapsrörelsen skriva en passande ledarartikel i Ny Tid om den islamofobiska Malmö tingsrätt som alla kan ta del av dagen efter:
I
http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/06/datum-klart-for-islamic-center-i.html
I
I
I
Läs alla bloggposter om Islamic Center hos bloggen Muslimska Friskolan:
http://muslimskafriskolan.blogspot.com/search?q=Islamic+Center

Inga kommentarer: