2009-08-08

Tillslag mot muslimsk familj
Skånepolisen gjorde idag lördag 8 augusti 2009 ett tillslag i malmöstadsdelen Södra Sofielund. Klockan 16.00 befann sig fem poliser i lägenheten, på trottoaren utanför och vid polisbilen hos en muslimsk familj.


Tillslaget utspelade sig på Jespersgatan 17 norr om Heleneholms idrottsplats. Adressen som genomsöktes är Jespersgatan 17 och ligger mellan Sevedsplan och Sofiagatan. Se karta:


Jespersgatans södra sida av gatan i Malmö är brottsplatsen. Sevedplan är grönmålat. Sofiagatan ligger sydost om Sevedsplan. Tillslaget på Jespersgatan 17 ägde rum mittemellan.


Adressen är Jespersgatan 17 vid cirkeln på kartan:


På utsiktsfotot från Eniro på bilden ovan och länken nedan är det huset högst upp i bild. Den gata som löper söderut är Sofiagatan. I väst-östlig riktning ligger Jespersgatan 17 högst upp:


Söndag 9 augusti 2009 står porten till Jespersgatan 17 helt öppnad trots att ingen går in eller ut. Dörren i den kriminella trappuppgången är alltså uppsatt för att utan kod släppa in folk. Området är hos polisen ökänt som ett av Malmös värsta försäljningsställen för narkotika. Även barn ner i högstadieåldern säljer knark runt Sevedsplan.

Eniro Nyhetssök för Sevedsplan i den mångkulturella stadsdelen Seved. Allt ligger i den bidragsberoende bananrepubliken Malmö, som försörjs genom kommunalt utjämningsbidrag av arbetande kommuner i övriga Sverige:

Inga kommentarer: