2011-05-07

Arbetarpartis ungdomsförbund vill förbjuda muslimska friskolor
"Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon vil forby alle religiøse privatskoler etter avsløringen av en fundamentalistisk imam som vil starte muslimsk skole i Oslo. Skolebarn i Norge skal ikke deles inn etter religion, fastslår AUF.

– Vi ønsker ikke en skole der kristne går på én skole, muslimer går på én og de som ikke tror, går på en annen skole. Og vi ønsker i alle fall ikke at folk med holdninger som Syed Farasat Ali Bukhari skal få drive skole, sier AUF-leder Eskil Pedersen til ntb.

– Dette blir som om å forby all bilkjøring bare fordi noen bilførere opptrer som villmenn i trafikken. Det er ikke et slikt samfunn Høyre vil ha, kommenterer Svein Harberg. Han representerer Høyre i kirke-, utdannings- og forskningskomiteen i Stortinget.""Samme kveld sa AUF-leder Eskil Pedersen til Kveldsnytt at de nå like godt vil forby alle religiøse friskoler etter avsløringen av skandaløse uttalelser fra imam Syed Farasat Ali Bukhari som bor i Oslo. Det er lett å dele Pedersens fordømmelse av uttalelser om at muslimer som ikke overholder fasten skal halshogges."Läs mer om AUF:s utspel hos NTB och Vårt Land fredag 6 maj 2011:
Inga kommentarer: