2011-05-01

Gudstjänsten i kyrkan på arabiska med Islamic Centers imamGudstjänsten i Västra Skrävlinge kyrka inleds på arabiska med att en imam harklar Allah Akhbar. Därefter urskuldar den kristne prästen tilltaget genom att förklara att islam liksom judendom och kristendom tillhör de abrahamitiska religionerna. Prästen förklarar att Islamic Centers imam bjudits in i samarbetet för att rädslan för islam ska försvinna. Framöver kan ingen kritisera att imamer håller i predikan i Svenska kyrkan, eftersom den är en abrahamitisk religion. Svenska kyrkan har påbörjat sin väg att sudda ut kristendom i kyrkan och ersätta den med islam.

Efter en dryg halvtimme strömmar arabisk musik ut i kyrkan som hyllar pedofilprofeten Muhammed.

41 minuter in i gudstjänsten presenterar sig Islamic Centers imam Mukhiddine Shirinov på knagglig SFI-svenska. Han börjar tala om profeten Muhammed. Vad har profeten Muhammed i Svenska kyrkan att göra? Muhammed förekommer inte alls i Bibeln och tillhör inte kristendomen. Det är rent kätteri att predika om Muhammed i kyrkan. Mukhiddine Shirinov tillåts i kyrkan föra fram hur den islamiska lagen sharia delar upp inkomster ojämlikt. Han sprider islamisk teologi om allmosan sakat till gudstjänstbesökarna. Men den allmosan betalar ju redan svenska skattebetalare till muslimska socialbidragstagare. Tycker inte imamen att det räcker?


"Solidaritet


Gudstjänst : Solidaritet (57 min)

sänt: Söndag 01 maj 2011 kl 11:03

Gudstjänst från Västra Skrävlinge kyrka i Malmö. Gudstjänsten leds av Carina Brink. Gäster är Jehoshua Kaufman från judiska församlingen och Mukhiddine Shirinov från moskén i Malmö.


"Församlingen har bjudit in Mukhiddine Shirinov från islamic center"


Källa, Sveriges Radio P4 Gudstjänsten söndag 1 maj 2011: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=945&artikel=4467829


Inga kommentarer: