2011-05-21

Korruption vid lärarhögskolan i MalmöIdag avslöjar Sydsvenskan korruption vid lärarhögskolans restaurang i Malmö. Lärarhögskolan i Malmö är ökänd för sin islamisering med muslimskt bönerum, toalett för muslimer samt lärarstuderande med slöjor:

"När Malmö högskola på senhösten valde de som framöver ska driva restaurangerna i Gäddan och Orkanen gjordes inte upphandlingen på rätt sätt. Positivt resultat från en hemlig ”provätning” gav kontrakt som kan vara värt 28 miljoner kronor.

Det är den fristående Konkurrenskommissionen som gått igenom upphandlingen och som funnit att Malmö högskola brustit på ett flertal punkter."

"Korruptionsrisk. Dettagodtycke öppnar för korruption. Sydsvenskan har sökt Högskolans rektor Lennart Olausson, styrelsens ordförande Eva Östling Ollén och juristen Thomas Mora men inte lyckats få några kommentarer från dessa."


Källa, islamiseringstidningen Sydsvenskan sidan C2 lördag 21 maj 2011: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1474631/Hemlig-provatning-brgav-miljonkontrakt.html


Inga kommentarer: