2011-12-26

Muslim mördad på arabisk svartklubb ikväll

"Jag tog bifogad bild när jag var och handlade idag. Observera hur Skånskan frontar med det senaste mordet i Malmö och ger detaljer om att det är en föreningslokal och att det är Agadir.. medan i Sydsvenskans värld är någon handbollsturnering "viktigare". Iaf viktigare för att hålla malmöborna oinformerade om vad som händer och sker."

Bild och citerat mejl ovan insänt av en läsare.
Agadirs Förening avrättades muslimen på bilden ovan måndag 26 december 2011. Bilden och uppgiften om den mördade kommer från Sweden Confidential som länkas till längre ner i bloggposten.Araben Mohamed Al-Mahmoud med smeknamnet Hamodi Al-Mahmoud mördades ikväll på vad som kallas ett kafé på Västanforsgatan i medierna och från den kvinnliga presstalesmannen hos polisen. Det finns inget kafé på Västanforsgatan i Malmö. Det är inte öppet för allmänheten. Bloggen Muslimska Friskolan har varit där tidigare. Det är en bidragsberoende arabisk svartklubb där det röks vattenpipa och medlemmarna dricker läsk i sunkiga gamla soffor. Svartklubben har funnits där i minst ett och ett halvt år med olika namn:Hos pressfotografen syns skylten med namnet Agadirs Förening tydligt med en vattenpipa som logotype:Adressen till Agadirs Förening är Västanforsgatan 21 i Malmö: http://www.121.nu/onetoone/foretag/agadirs-forening


I rummet bakom förekommer helt öppen prostitution. Bloggen Muslimska Friskolan har i samtal informerat Malmös byggkommunalråd Anders Rubin, som inte vill ingripa mot verksamheten. Varje kväll fylls lokalen med unga araber upp till medelålders män.

Efter korrekta uppgifter från bloggen Muslimska Friskolan har TT ändrat nyheten från att vara mord på ett oskyldigt felaktigt beskrivet kafé till att dådet utfördes i en föreningslokal. TT säger till bloggen Muslimska Friskolan att polisen gett dem felaktiga uppgifter om ett kafé, men att TT nu förstår, att ett kafé är det inte. Det är vidare fel hos media att svartklubbarna ligger på Norra Grängesbergsgatan bredvid Västanforsgatan. Korrekt uppgift är att svartklubbarna ligger både på huvudgatan Norra Grängesbergsgatan och har spridit sig längs hela sidogatan Västanforsgatan. Just för att Malmös socialdemokratiska byggkommunalråd och kommunens bygglovsenhet inte ingriper.

Meter bredvid den arabiska svartklubben ligger den svenska vänstersvartklubben Kontrapunkt dit araberna brukar gå för att få knulla svenska tjejer från röda stadsdelen Möllevången som kommer till Västanforsgatan för att festa. Aftonbladets fotograf har valt att publicera mordplatsen som Kontrapunkt bredvid Agadirs Förening. På så vis får läsarna se tjugoåriga svenska flickor på bilden som förhörs av polisen. Läsarna tror att det är ett mord på ett svenskt kafé. Först vid förstoring syns namnet Agadirs uppe till höger på den verkliga mordplatsen. Men Aftonbladet zoomar in ingången till Kontrapunkt i stället. Efter påtryckningar från bloggen Muslimska friskolan vägrar Aftonbladet ändå ändra bildpubliceringen:
Skånska Dagbladet har censurerat bort araben och vittnet vittnet Rahim från sin ursprungsartikel som befann sig på Agadirs Förening. Att Rahims namn fanns med i ursprungsartikeln återges hos bloggen Pettersson:
Ett bit bort på Västanforsgatan 21 ligger den libanesiska moskén Husseinie som också har öppet varje dag i veckan:Hos Sweden Confidential finner du uppdateringar om arabmordet med bild på den mördade och andra inblandade:Kvällsposten och polisen omtalar först 27/12 Agadirs Förening men förnekar att den är en svartklubb. Hur kommer det sig då att där säljs importerad alkohol, prostituerade och maträtter utan tillstånd? Nästan alla Malmös svartklubbar skyltar för att folk ska hitta dit, fullt medvetna om att myndigheterna inte har tid att sätta åt dem. Dessutom saknas skyddsräcke från lastkajen där ingången är. Vilket lagligt kafé skulle komma undan med att folk kan ramla ner vid ingången? Se på bilden som är hämtad från Flashback:"En man dog och två man skadesköts på kaféet som heter klubb Agadir."

" – Mitt intryck var inte att det här såg ut som en svartklubb. Kaféet skyltar med stora neonskyltar, säger spaningsledaren J.B Cederholm."Läs mer om mordet i media 26/27 december 2011:
Inga kommentarer: